Witam
Jestem nowym uzytkownikiem ps3 i mam taki problem otoz gdy kupilem konsole mialem w pakiecie cod bo. Po odpaleniu gry wszystko ladnie smigalo odrazu moglem grac przez internet itp. Gdy kupilem fife10 uzywana gra dziala bez zarzutow lecz nie moge grac przez internet poniewaz jest napisane ze hworang123(psn id) laczy sie a pozniej ze serwery ea nie sa dostepne. Sprzedawca powiedzial mi, ze mam wpisac kod z kartki ktory jest zamieszczony w pudelku ale ja za cholere nie wiem gdzie wpisac ten kod. Sorry za moze takie noobowskie pytanie ale wogole sie w tym nie orientuje.
Fifa 10
Moderator: Moderatorzy
Chyba masz racje o tych serwerach http://www.ea.com/1/service-updates tutaj chyba jest nawet napisane ze sa wylaczane lub sie myle
Serwery FIFA10 są zamknięte. Też mam tą grę i nie mogę grać przez internet. Wydaje mi się, że to zbyt wcześnie, w poprzednie wakacje zamknęli servery FIFA09 i FIFA10, rok wcześniej tylko FIFA08, więc servery FIFA10 powinni zamknąć w tym roku. No trudno, ta gierka zostaje do pogrania z kolegami.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!