sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Medievil PL

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Memuloo
-#

Medievil PL

Post autor: Memuloo »

Witam , mam problem . Medievil I PL . Nie chce mi odpalic na konsoli :( Na emulatorze na pc smiga a na konsoli włacza sie logo i zacina sie :( Co jest ? Kupilem płyty . Mam jescze 10 i chcem chociaż tego Medievil nagrać ponieważ gra jest epicka :)

Awatar użytkownika
beszcza
-#
Kontakt:

Post autor: beszcza »

Jaką masz płytę?? Spróbuj nagrać jak najwolniej, nie nagrywaj gier z szybkością "max". Jaki format obrazu?? I jaki programem nagrywasz?:)

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Jak dobrze pamiętam to MediEvil PL na konsoli nie działa i właśnie zawiesza się na logo... Miałem dokładnie to samo... Tylko nie pamiętam czy z MediEvil 1 czy 2... Ale bardziej obstawiam "jedynke". Także jedyny skuteczny sposób to pobranie angielskiej wersji językowej.
SCEE™

Memuloo
-#

Post autor: Memuloo »

Dziekuje i tak uczynie :) Zamykam :)

Zablokowany