sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

FPse

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MrManastr
-#
Kontakt:

FPse

Post autor: MrManastr »

Bry

Dziś wyjadę z pytankiem czy ktoś z was testował emulatora psx na telefon z androidem ?

Wiecie może jak go konfigurować i jak się z nim obchodzić ?

POZDRO ;]
PSX SCPH-7002(chip) PS2 slim SCPH-9004 PSP- E 1004 STREET soft 6.60 PRO-B10 PS3 Slim

Awatar użytkownika
Ostry96
-#

Post autor: Ostry96 »

Z góry piszę że nie mam androida [bo ni lubię] ale miałem okazję się tym bawić.
Głównie chodzi o sam telefon... byłbym wdzięczny o dane telefonu.

Awatar użytkownika
MrManastr
-#
Kontakt:

Post autor: MrManastr »

Samsung Galaxy Mini.

O ile wiem procek 900megahercow ;)
PSX SCPH-7002(chip) PS2 slim SCPH-9004 PSP- E 1004 STREET soft 6.60 PRO-B10 PS3 Slim

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Bawiłem się emu pSX4Droid na Motoroli Milestone i powiem, że w grach 2D daje radę (Breath Of Fire, GunDam Battle Assault), natomiast 3D z dużą ilością ruchu (Crash Bash, Ape Escape) już średnio działało - jakieś 15FPS, Resident Evil działał na tyle, że dało się grać, ale płynne to nie było.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
markomen1
-#

Post autor: markomen1 »

No troche z ExGamer'em kombinowaliśmy z chyba aktualnie najlepszym emulatorem czyl PSX4Droid i jak ExGamer napisał gierki jakoś działają np Final Fantasy 1,2 lub inne gry typu 2D jeżeli chodzi o 3D to kombinowałem z tekkenem 3 i z Raymanem 2 z raymanem miałem małe problemy gra w pewnych momentach cieła się niemiłosiernie XD no ale nie grałem za długo gdyż moj fon nie ma multitoucha i lipa ale np FF możesz śmiało grać i nawet za bardzo w ustawieniach nie musisz kombinować pozdrawiam markomen1 :)

Jeżeli cie to intersuje tu masz taką malutką liste gier jakie zemulowałem
Mortal kombat 2 (działa pięknie tylko ja musiałem grac bez dzwięku strasznie zamulony)
Rayman 2 ( no tu był znaczny spadek FPS więc na moim fonie nie ma mowy o graniu)
Tekken 3 (ładnie działa but nie mam właśnie multitoucha wiec nie gram)
Final Fantasy 2 ( i tu brak zastrzeżeń ja miałem jedno bo pobrałem gre po JAP więc nic nie rozumiałem)
później posprawdzam jakieś inne gierki :)
Obrazek

ODPOWIEDZ