Konsola jest przerobiona
Jak nagrać gry na psx ?
Moderator: Moderatorzy
Jak nagrać gry na psx ?
Mam problemy z nagrywaniem gier jaki jest najlepszy program ? Bo nagrywałem przez Alcohol wybierałem PlayStation wypalałem na Verbatimkach gdy uruchomiłem grę to tylko obraz się pokazał ładowania i staneło tak i już nie szło dalej ;/ Proszę podać jakiś najlepszy sposób jakiś tut 
Konsola jest przerobiona
Konsola jest przerobiona
Re: Jak nagrać gry na psx ?
a może po prostu laser Ci umiera?... Alkoholem jak nagrywam wszystko pięknie chodzi. Pamiętaj żeby nagrywać jak najwolniej. Dodatkowo nagrywam cd clonem ale to zależy od obrazu. Spróbuj też na płycie sony, dobre są.PoroThe pisze:Mam problemy z nagrywaniem gier jaki jest najlepszy program ? Bo nagrywałem przez Alcohol wybierałem PlayStation wypalałem na Verbatimkach gdy uruchomiłem grę to tylko obraz się pokazał ładowania i staneło tak i już nie szło dalej ;/ Proszę podać jakiś najlepszy sposób jakiś tut
Konsola jest przerobiona
ps dopiero obczailem że chodzi Ci o ps 2 tak? Widzę że masz przerobke z karty tak? A patchowales obrazz????;-)
www.retro-granie.pl/ <--- retro granie na ekranie 
MC jemu chodzi o nagrywanie gier na psx, przeczytaj nazwę tematu. Oczywiście gier do psx nie trzeba pachować.
Gry ci nie chodzą bo używasz kiepskich płyt, zwykłe verbatimy to najgorszy syf. Kup płyty sony i wszystko powinno śmigać
Gry ci nie chodzą bo używasz kiepskich płyt, zwykłe verbatimy to najgorszy syf. Kup płyty sony i wszystko powinno śmigać
Sega Mega Drive VA4
SNES
PSX SCPH-1002
PSX SCPH-7502
PS2 SCPH-70004
PS2 SCPH-50004, NA 80GB HDD
PSP 3003
PS TV
Gamecube
Wii 1TB
Xbox v1.0 300GB
Xbox 360 S 250GB