sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Metal Gear Solid

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Bagro
-#

Metal Gear Solid

Post autor: Bagro »

Witam mam problem z grą Metal Gear Solid. Gram pierwszy raz w te grę,na emulatorze(Szarak się zepsuł :( ). A Więc nie rozpisując się zbytnio mam dwa problemy.

Pierwszy Problem.

Przerywa Mi dźwięk podczas rozmowy gdy coś dzwoni i nie tylko po jakimś czasie głosu nie ma. Są tylko gdy włączę alarm,albo gdy stukam w ścianę.Próbowałem różnych ustawień głosu.

Drugi Problem.

Polega na tym,gdyż 2 Misji jak ktoś do mnie dzwoni(Taki czubek w Okularkach,gdy jestem w wentylacji) Rozmawiam z nim,a później po rozmowie nie mogę z niej wyjść nawet po 15 Minutach cały czas jest to samo. Próbowałem naciskać różne klawisze,niestety nic :C.

Liczę na szybką odpowiedź.

Dziękuje & Pozdrawiam

chrumcio
-#
Kontakt:

Post autor: chrumcio »

1.W ustawieniach próbowałeś różne ustawienia.Może masz zły plugin wybrany.

Bagro
-#

Post autor: Bagro »

z głosem Sobie już poradziłem,ale teraz 2 problem został :C

EDIT:
A jednak nie poradziłem. Nadal po 15 Min gry dźwięk znika. Sprawdzę jeszcze raz czy błąd z telefonem wyskakuje. Używam pluginu Eternal SPU Plugin 1.41. Ok odkryłem jeszcze jeden problem mianowicie pod wodą mam paski poziome i nic nie widać :C Plugin to Pete DX63D Driver 1.77

§ 7. zakaz pisania postów jeden pod drugim gdy czas dodawania kolejnych treści jest krotszy niż 24h (istnieje odstępstwo od tej zasady tylko w wyjątkowych,pilnych sytuacjach lub gdy jest potrzeba dodania oddzielnie linków do gier)
Ostatnio zmieniony sob 09 mar, 2013 15:17 przez Bagro, łącznie zmieniany 1 raz.

Arkl1t3
-#

Post autor: Arkl1t3 »

Sprobuj odpalic na pSX emulator v1.13

Kod: Zaznacz cały

http://swiatpsx.pl/psx-emulator-v113-vt3437.htm
u mnie na tym emulatorze działa bez problemu i z oryginalnej plyty i z obrazu.
Jesli dalej beda te same problemy to znaczy ze obraz plyty jest zwalony.
Ja na epsxe nie mialem zadnych problemow z tą grą niezaleznie od ustawien.
PS1: SCPH-5502+CHIP+Color Fix
PS2: SCPH-35003, SCPH-39004, SCPH-77003, SCPH-77004, FMCB

ODPOWIEDZ