sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator

Problem z FIFĄ na PS2

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

dominik1041
-#

Problem z FIFĄ na PS2

Post autor: dominik1041 »

Witojcie.

Słuchajcie mam problem z FIFĄ 12 i z FIFĄ 13. Gra ściągnięta, obraz iso zpatchowany (programem Power Iso) i nagrany na płytę przez program Alkohol 120%. Wrzucam płytkę do konsoli, odpalam, gra się włącza, wybieram język, mijają reklamy, pojawia się Wayne Rooney i odgłos stadionu ucicha. GRA SIĘ ZACINA i już nie wiem co jest nie tak. Czy gra posiada błąd, czy źle nagrane (ale nie sądzę bo sam początek gry działa), czy może to wina konsoli? Wyczytałem także by FIFY na PS2 przerabiać obraz programem ExPERT_v105, więc też to zrobiłem i nic nie pomogło.
Mam konsole taką: Obrazek

Dodam iż sprawdzałem te gry na emulatorze PCSX2 i działają jak szalone.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Awatar użytkownika
kurek2012
-#

Post autor: kurek2012 »

Witam...

Zrób to tak uzyj programu ESRDiscPatcher pomoca programu spatchowac i nagraj plyte za pomoca programu SetupDVDDecrypter_3.5.4.0 . Następnie wybieramy prędkość zapisu na płycie DVD, zazwyczaj powinna ona znajdować się w przedziale 2,4x- 4x. Nagrywaj na dobrej jakości nośnikach np.(sony, tdk, verbatim).

i powinno byc wszystko ok ja tak zrobilem i mi dziala :-D
PlayStation 2 FAT SCPH-30003 FMCB N/A 200GB HDMI
PlayStation 2 slim SCPH-75004 FMCB
PlayStation 3 super slim CECH-4304A
PlayStation 4 CUH-1000A
PSP SLIM 3004
PSVITA PCH-1004
Commodore 64

ODPOWIEDZ