sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Pomoc

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ziomek1002
-#

Pomoc

Post autor: ziomek1002 »

hej kupilem od kumpla psx i powiedzial mi ze na 99.9% jest przerobiona i nagralem gre na plyte i oto chodzi ze nieraz mi niechodzi a nieraz chodzi prosil bym o jakas pomoc

Pise Instert PlayStation CD-ROM

Splatt
-#

Post autor: Splatt »

ja mysle ze moga byc dwa problemy cos z psx albo cos z plytka a spr inne gry??

Awatar użytkownika
ziomek1002
-#

Post autor: ziomek1002 »

no te orginaly dzialaja nagralem ale nagralem 2 gry i dalej nie dzialaja a zrobilem wszystko tak jak w tym poradniku jak nagrac obraz

Splatt
-#

Post autor: Splatt »

a ustawiles predkosc na 8x czy na 16x nagrywales??

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Re: Pomoc

Post autor: michael69 »

ziomek1002 pisze:hej kupilem od kumpla psx i powiedzial mi ze na 99.9% jest przerobiona i nagralem gre na plyte i oto chodzi ze nieraz mi niechodzi a nieraz chodzi prosil bym o jakas pomoc

Pise Instert PlayStation CD-ROM
jeżeli twoja konsola choć raz "załadowała" kopię gry to na 100% jest przerobiona,

to że raz wczytuje a raz nie wczytuje z tego samego dysku, trzy możliwości: kiepski stan płyty/albo porysana, albo kupiona "za parę groszy"/
druga to laserek już dogorewa,
trzeci i tu bym stawiał na pewnik: przybrudzony laser, użyj CLEANSER IPA (płyn - ok. 5zł za 100ml. starczy na 10 lat) i patyczka do uszu,
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ