Bugs Bunny-Lost in Time pomoc
Moderator: Moderatorzy
Bugs Bunny-Lost in Time pomoc
Witam i mam wielką prośbę ,a mianowicie nie odpala mi ta gra na emulatorze .Jest tylko napis nie można użyć cd:nieudany odczyt pliku.Zaznaczam że mam inne gry psx i działają.Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich dbających żeby ta strona istniała tak trzymać 

skorzystaj najpierw z tego
http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=490
polecam ten drugi program, nie sugeruj się tytułem, gdyż jak wywnioskujesz to przede wszystkim tyczy się obrazu.

polecam ten drugi program, nie sugeruj się tytułem, gdyż jak wywnioskujesz to przede wszystkim tyczy się obrazu.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Witam wszystkich a szczególnie Administratora strony i proszę żeby zrobił wyjątek i umieścił to moje podziękowanie dla ''michael69'' za Bugs Bunny . Długo szukałem tej gry i winika z tego że jesteście najlepsi jeżeli chodzi o psx.Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Administratora strony i wszystkim którzy dbają żeby ta strona istniała życzę wam dużo zdrówka 
----------------------------------------------
Niestety nie możemy robić żadnych wyjątków REGULAMIN jest regulaminem i kropka.
Bardzo wspaniale że jesteś zadowolony

----------------------------------------------
Niestety nie możemy robić żadnych wyjątków REGULAMIN jest regulaminem i kropka.
Bardzo wspaniale że jesteś zadowolony

Ostatnio zmieniony śr 26 sie, 2009 10:42 przez kinoman, łącznie zmieniany 1 raz.