sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Gra powyżej 700 MB

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Incognito
-#

Gra powyżej 700 MB

Post autor: Incognito »

Witam Wszystkich:)
Moje pytanie dotyczy gier na PSX, które mają powyżej 700 MB np.

http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=296

jak widać gra ma 734 MB i jak ją nagrać na płytę która ma 700 MB??

Gre ściągnąłem ale jeszcze nie próbowałem nagrać (bo szkoda mi w razie problemów płytki) ale myśle, że ktoś z forumowiczów będzie na tyle wyrozumiały, żeby mi pomóc:)

Awatar użytkownika
squaier1
-#
Kontakt:

Post autor: squaier1 »

Wystarczy kupić płytke 800 MB (są takie) i nagrać.
Nigdy nie odtwarzałem takiej płytki na Konsoli więc niewiem czy ją przeczyta :)

Awatar użytkownika
Incognito
-#

Też o tym pomyślałem, ale pojawia się ten sam problem, że niewiem czy PS2 odczyta:( Może ktoś już przeprowadzał taki zabieg?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

normalnie ; kupujesz płytę 700 mb i nagrywasz , sorki że ci tak powiem ale za dużo kombinujesz płyta 700 mb w rzeczywistości ma więcej a dlaczego? poczytaj sobie na wiki o bajtach. to zrozumiesz.
co do twojego pytania - kupujesz normalny CD 700 i spokojnie , bez żadnych kombinacji np. overburnig - wypalasz grę o pojemności 734 MB , jak nie spróbujesz to nie uwierzysz.
nie potrzebna Ci jest 800 mb do wypalenia tej gry.
odpowiedź na drugie pytanie - tak, jeżeli ps2 jest przerobiony to normalnie odczyta grę
pozdro ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Incognito
-#

Miałem nadzieję usłyszeć taką odpowiedź także BARDZO DZIĘKUJE ZA POMOC:) wiedziałem że płyta pomięści więcej bo jest różnica między bajtami a bitami ale nie sądziłem, że aż tak dużo. A alcohol ma zakładkę overburnig czy dopasuje rozmiar automatycznie?

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Różnica może też wynikać z tego, że obraz sam w sobie będzie zajmował więcej niż po nagraniu :)

ODPOWIEDZ