Witam !!!
mam problem otóż ściągłem sobie z intrenetu gre crash i spider mana z psxa.
Nagrałem wszystko dobrze chodzi ale kiedy chce się sevować pisze że nie ma karty pamięci ale przecierz ją mam orginalną sony . Czytałem sobie na jakiejś stronie że trzeba mieć karte pamięci z psxa. Mój kuzyn ma na szczęcie psxa i porzyczył mi karte pamięci ale nie wyczytuje mi jej na ps2.
Pomocy powiedzcie co zrobić chciałem sobuie pograć w klasyki psxa na ps2.
gry z psxa na ps2
Moderator: Moderatorzy
Cześć. Sam odpalam gry z PSX na PS2 więc mogę Ci pomóc. Otóz tutaj nie zadziała ani karta z PS2, ani sama z PSX. Musisz znaleźć specjalną kartę, pod PS2, ale specjalna do PSX. Niestety dziś już nie mam czasu na znalezienie Ci takiej, ale jeżeli sam nie zdążysz znaleźć, to jutro poszukam jej dla Ciebie. Najłatwiej taką karte znaleźć na Allegro i tam radze Ci zacząć szukać 
P.S Dziś szukałem Ci tej karty, jednak nie widzę już tej, którą sam nabyłem. Jednak moge Ci poradzić, żebyś poszukał ORGINALNEJ karty pamięci do PSX. Jeżeli nie masz tej orginalnej karty od Sony, to bardzo możliwe, że właśnie dlatego nie czyta ci `memorki`. Podejrzewam, że wraz z orginałem problem zniknie
Ja używam specjalnej karty Memory Card 2MB, firmy Manta. Jest to chyba model MM302 patrząc na to co napisano z tyłu.

P.S Dziś szukałem Ci tej karty, jednak nie widzę już tej, którą sam nabyłem. Jednak moge Ci poradzić, żebyś poszukał ORGINALNEJ karty pamięci do PSX. Jeżeli nie masz tej orginalnej karty od Sony, to bardzo możliwe, że właśnie dlatego nie czyta ci `memorki`. Podejrzewam, że wraz z orginałem problem zniknie

Ja używam specjalnej karty Memory Card 2MB, firmy Manta. Jest to chyba model MM302 patrząc na to co napisano z tyłu.