sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Problem

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Komando
-#

Problem

Post autor: Komando »

Zacznę od tego iż pobrałem grę na psx , zainstalowałem ją na płytkę . Nawet niewiem czy wszystkie pliki to są i czy to są poprawne pliki. ([PSX] TEKKEN 3.ccd -2KB , [PSX] TEKKEN 3.img - 676 791 KB i [PSX] TEKKEN 3.sub-27 625KB )nie czyta tej płytki ... niewiem czemu : |
Czy mógłby ktoś mi pomóc?
Z Góry dzięki

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Zainstalowałeś na plytke czyli? Napisz dokladnie jak nagrywałeś, te pliki to obraz płyty stworzony przez Clone CD, CCD to coś jak CUE dla BIN, posiada ścieżke do pliku wlaściwego czyli IMG, a SUB to jakieś dodatkowe zabezpieczenie. Być może plik CCD jest zly, poczytaj trochę w poradnikach na forum i jak nadal będą problemy to przekonwertuj np. na ISO, będzie szybciej niż szukać co jest z obrazem nie tak.

Komando
-#

wgrywalem programem nero a szybkość dałem x8

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Zajrzyj tutaj i spróbuj tym sposobem > http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=74

Komando
-#

Probel został rozwiązany : ) Pomógł Michael 69 .
Prosze o zamiknięcie tematu . :-D

Zablokowany