sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Za dużo klatek na sekundę

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Czapol
-#

Za dużo klatek na sekundę

Post autor: Czapol »

Niedawno odpaliłem sobie emulator psx ( pierwszy raz ) i tekkena 3. Niby wszystko fajnie ale moja ilość klatek na sekundę to ponad 300 grać mi się udaje bo coś tam umiem z konsolki, ale normalnie nie nadążam wybrać postaci, jest jakiś sposób żeby gra zwolniła ? Bo nie lubię Xiaou i nie chce być na nią skazany.

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

W opcjach Pluginu graficznego jest gdzieś tak pośrodku taka tabelka jakby, tam jest
FPS Limit itd

Zakreślasz haczykiem:
Use FPS Limit
FPS Limit = 50 FPS lub 60 FPS w zależności od regionu (NTSC - U = 60 FPS, PAL = 50 FPS)
+
Show FPS in display, bodajże (poto by zobaczyć ile masz FPS'ów w grze)

Jak pomogłem to naciśnij "pomógł"
Obrazek

Czapol
-#

Post autor: Czapol »

Kliknąłem pomógł, dzięki za radę, początkowo wystarczyła zmiana pluingu dotyczącego grafiki, ale zastosowałem też limit fps :)

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

Wiesz, ale tak to możesz sobie wybrać ulubiony plugin graficzny i tylko Limit FPS ustawić :)

Pozdrawiam i dzięki :P
Obrazek

ODPOWIEDZ