sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, pethelp rabat -15% QSKES7C3

pomocy pomocy wazne nie usuwać

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

tomalas120
-#

pomocy pomocy wazne nie usuwać

Post autor: tomalas120 »

tak jak w temacie mam taki problem mam grę z internetu( ściągniętą) i mam takie pliki mdf i mds co mam zrobić aby nagrać je na płytkę by odpalić na psx one ???

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Są to pliki programu Alcochol. Jak nagrać itp masz tu: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=74
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

tomalas120
-#

Ale mi chodzi o takie coś.Podczas ściągania gry zobaczyłem ze trzeba coś zrobić z tym plikiem a pozniej nagrać bo jak nagram normalnie te pliki nie będzie działało

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Bo masz nagrać alcocholem tak jak pisze w poradniku
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

tomalas120
-#

Ale mdf czy mds ????

[ Dodano: Nie 03 Sty, 2010 02:09 ]
To wziąść i po prostu nagrać

Don Vito
-#
Kontakt:

Post autor: Don Vito »

tomalas120, otworzyć musisz jako obraz pliku w alkoholu 120% :[

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

tomalas120, przekonwertuj je za pomocą programu UltraISO na formaty cue i bin (wybierasz poprostu bin, cue się samo zrobi) i wtedy nagrywasz (zaznaczasz) plik cue. Nagrywasz z prędkością x4-x8 i powinno być ok ;)

ODPOWIEDZ