sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Nagrywanie gier na psx

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

werewolf836
-#

Nagrywanie gier na psx

Post autor: werewolf836 »

Witam,jestem nowy co do nagrywania gier na psx :) mam juz sciagnieta gierke tylko teraz prosze o wytlumaczenie jakk to nagrac,mam rara,rozpakowalem go i powstal folder w folderze mam pliki wiec tylko te pliki z folderu przerzucam na plyte i to wszystko czy jakos inaczej?Chodzi o gierke na psx

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

tu masz wszystko jak na dłoni -> http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=1723
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

werewolf836
-#

Widze przyklad na DVD czyli na ps2 ,a chodzi mi na ps1 ,i calkiem inne pliki sa wiec to mi nie pomoze

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

najpierw przeczytaj, jest to poradnik na psx, a ten scren jest tylko podglądowy.... co do rarów i jest to film dvd a nie gra na ps2
poczytaj poradnik a wszystko będziesz wiedział, nie jednemu on pomógł, pomoże i tobie....
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

werewolf836
-#

Dzieki ,poczytam :) ja nerwus jestem i dlatego tak,ale jesli tak piszesz to dzieki za wyrozumialosc :) pozdrawiam

Nieeee to nie jest dla mnie czytac stos rzeczy z ktorych i tak nic nie rozumiem,przyklady oklady gdzies cos czytalem w prostych kilku krokach i teraz nie moge teraz znalezc,a tutaj to jest czytania mase i grzebania,nie kumam tego,nie znam sie na tym tak zbytnio

[ Dodano: Wto 19 Sty, 2010 21:19 ]
Nie no wezcie mi opiszcie co i jak w prosty sposób,nie kumam tego poradnika co pisze michael69 poprostu nie kumam i jest jakis dziwny ten poradnik,jakies konwertowanie przerabianie ,jakas magia,napewno jest w kilku krokach jakies wytlumaczenie

[ Dodano: Sro 20 Sty, 2010 10:12 ]
Wczoraj nagralem przez alcohol120 gre i dzialala,zrobilem tak
klik-szukaj obrazow znalazlo obrazy gier na psx tez pozniej klik na kreator nagrywania i nagralem i dzialalo jednak dzis tak nagralem i nie dziala,o co kaman?

[ Dodano: Sro 20 Sty, 2010 19:49 ]
Poradzilem sam,tyle czytania a wystarczy alkohol 120% i przy nagraniu ustawic profil play station i to wszystko

ODPOWIEDZ