z gory dzieki
Dragon Ball-Final Bout
Moderator: Moderatorzy
Dragon Ball-Final Bout
Witam, duzo gram w DB, sciagnalem go i mam w v. portugalskiej, i nie wiem jak to zapisac. Ale mogl by mi ktos z Was napisac jak dla idioty krok po kroku bym zrozumial
Bo wujek google chyba sie obrazil 
z gory dzieki
z gory dzieki
Czyli, że nie rozumiesz portugalskiego 
Czego ty sie w szkole uczysz?
Miałem tą grę dawno temu, nie pamiętam które bloczki to się brało.
Proponuję na GG dodać do listy słownik (nr GG: 2705) i tłumaczyć sobie z Polskiego na Hiszpański (to podobne języki) takie wyrazy jak opcje, zapisz/wczytaj grę, oraz na odwrót - z Hiszpańskiego na Polski
Czego ty sie w szkole uczysz?
Miałem tą grę dawno temu, nie pamiętam które bloczki to się brało.
Proponuję na GG dodać do listy słownik (nr GG: 2705) i tłumaczyć sobie z Polskiego na Hiszpański (to podobne języki) takie wyrazy jak opcje, zapisz/wczytaj grę, oraz na odwrót - z Hiszpańskiego na Polski
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!
!O z tego co pamiętam postacie w arcade się nie zapisują
Tylko ten tryb co się gra swoim ziomkiem i rozwala szereg wojowników, najpierw czterech słabszych, potem czterech mocniejszych, 5 jeszcze mocniejszych i tak dalej aż na końcu masz GokuSSJ4 co ma z 12 pasków życia
Ja bym ci radził ściągnąć od nowa tego dragonballa, w języku angielskim
Tylko ten tryb co się gra swoim ziomkiem i rozwala szereg wojowników, najpierw czterech słabszych, potem czterech mocniejszych, 5 jeszcze mocniejszych i tak dalej aż na końcu masz GokuSSJ4 co ma z 12 pasków życia
Ja bym ci radził ściągnąć od nowa tego dragonballa, w języku angielskim
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
!
!