sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Nic nie działa

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

FiNN
-#

Nic nie działa

Post autor: FiNN »

Witam , mam problem, mianowicie oto , ściągnąłem ładnie pięknie gre

Kod: Zaznacz cały

http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=2950
(Future Cop L.A.P.D) , włączam emulator itd , ładuje plik .bin - nie działa ani klawiatura ani pad , ładuje plik .cue - nie działą ani klawiatura ani pad , próbowałem jakoś skonfigurować całe ustawienie pada itd ale bez skutku , może szanown forum mnie coś wspomoże ;D Będe ogromnie wdzięczny :D .
FiNN

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Na ePSXe 1.7.0 gra działa, zawsze sprawdzam czy dana gra działa przed wrzuceniem i w tym przypadku nie ma takiej opcji by nie działała lub coś w niej nie grało, jeśli zaś chodzi o sterowanie to podaj na jakim emulatorze grasz, może rozwiążemy problem.
Ostatnio zmieniony pn 15 mar, 2010 20:24 przez Drakson, łącznie zmieniany 1 raz.

FiNN
-#

Gram na emulatorze ePSXe 1.7.0 ;f Ogółem gra sie ładuje , tylko nie działa klawiatura i pad podczas gry , nic nie moge zrobić w grze , jakby były odłączone ;d

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Jeśli posiadasz pada z analogiem i wibracjami to w ustawieniach pada wybierz opcje [SCPH-1200] DualShock (F5) (w prawym górnym rogu) zaś jeśli jest to zwykły pad wybierz opcje [SCPH-1800] Digital gdzie również możesz zastosować ustawienia klawiatury, po wszystkim dajesz ok i powinno być działać.

FiNN
-#

Dalej nie działa, reszta gier ładnie śmiga , tzn narazie mam jedną gre ale dzisiaj konto rs więc wiadomo.. ^^ W ustawieniach mam wszystko dobrze , wg poradnika . Nie wiem co jest ;<

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Hmm to wina może leży po stronie systemu operacyjnego, nie wiem jak na innych, ale na xp raczej nie powinno być problemów, trudno mi cokolwiek ci doradzić bo z takim czymś się jeszcze nie spotkałem, z tego co napisałeś na innej grze działa dobrze tylko z tą jest problem, wszystko by się pewnie dało rozwiązać gdyby wszystkie gry miały taki problem a tu taki ewenement :P

FiNN
-#

No trudno , dzięki za zainteresowanie Drakson :D Nie zamykać tematu , może ktoś rozwiąże problem , to go wstawi i sie podczepi ;D

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

a może spróbuj w alkoholu wrzucić obraz na wirtualny dysk i odpal na emu z Run CDROM,

po za tym "przeleć" obraz /na wszelki wypadek/ przez CDmage :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=490
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ