sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Problem w wypalaniu gier na psx w Alcoholu 120%

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

RycerzJP
-#

Problem w wypalaniu gier na psx w Alcoholu 120%

Post autor: RycerzJP »

Siemka. Więc mam problem który polega na tym że, jak chce wypalić gierkę na psx'a to najmniejsza prędkość to 16x. A ja potrzebuję 4x. Czego to wina?? nośnika czy nagrywarki???. Jak coś to nagrywałem na esperanzie. Tyle że jak poszedłem do kumpla i u niego jest 4x zgrałem i chodzi. Więc w czym może leżeć problem??? Ja myślałem o innej nagrywarce. Ale się nie znam i niewiem jaką kupić. Liczę na szybkie odpowiedzi.

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

Post autor: Lee2 »

hm :-/ no ogólnie przyczyna raczej stoi po stronie twojej nagrywarki bo raczej nośniki cd i dvd nie mają w większości ograniczeń na małych prędkościach zapisu. Ogólnie w googlach możesz poszukać swojej nagrywarki dokładnie ten model i sprawdzć jakie prędkości przydzielono dla poszczególnych niośników. Możliwe też że masz tak ustawione w alcoholu tak więc sprawdź w utawieniach zapisu tam będziesz miał zagładkę dotyczącą zapisu, tak więc ustaw sobie domyślnie x4 i może będize nagrywać ;-)
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu

RycerzJP
-#

O fuck! że tak powiem.... Bo ja nagrywam u brata.. a jego to już chyba zaczyna wkurzać... To chciałbym sobie sam nagrywać. A jaką nagrywarkę byś mi polecił??? taką którą mógłbym nagrywać w 4x??? :roll:

Krychu
-#

Post autor: Krychu »

wystarczy jak bedzie mozliwosc 8x, najlepszy program do nagrywania, czyli alcohol 120% taka najnizsza predkosc oferuje. dziwne w ogole, ze nagrywarka nie moze nagrywac ponizej 16x :-? przeciez to powinno byc w druga strone, ze slaba nagrywarka nie moze nagrywac szybciej

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

Post autor: Lee2 »

no co do nagrywarek wypowiadać się za bardzi nie będe bo ogólenie na dzień dzisiejszy to nagrywarki dvd już nie konkurują ze sobą tak jak było to kilka lat temu. Zależy od tego ile pieniędzy możesz na nią wydać ja odkąd miałem pierwszego kompa operuje w nagrywarkach NEC i chwale je sobie. Akuratnio mam ten model http://allegro.pl/item982245550_nagrywa ... a_x16.html
No co do ceny to ja kupiłem w wakacje za 38 już z przesyłką :mrgreen: ale możesz poszukać innych ofert bo napewono jakieś znajdziesz odpowiednie. Czasem goście sprzedają nagrywarki z demonatarzów swoich stacji bo przerzucili się na laptop i potrzebują tanio takie rzeczy sprzedać tak więc czasem warto polukać :->
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu

RycerzJP
-#

oooo :-D ta nagrywarka mi się nawet podoba. Nie jest taka droga. Ale czy tą nagrywarką będe mógł nagrywać płytki cd w prędkości 4x??? jak coś to chodzi mi o tą nagrywarkę http://allegro.pl/item982245550_nagrywa ... a_x16.html :-)

[ Dodano: Czw 22 Kwi, 2010 20:38 ]
Dobra już mi nie trzeba nagrywarki. Zrezygnowałem z mojego psxa :-D Ale za to kupiłem xboxa :mrgreen: PS. Proszę o zamknięcie tematu.

ODPOWIEDZ