sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Pomoc przy spolszczeniu gier

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Chciałbym wam przypomnieć, że jeżeli chcecie tłumaczyć te teksty, to bardziej niż znajomość j. angielskiego przydatna jest znajomość języka ojczystego. Chyba nikt nie chce robić facepalm'u jak będzie czytał teksty niektórych osób?
Przy tekście "jestem chętny" przyda się dopisanie oceny z poprzedniego dyktanda w szkole
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

No to ja jestem chętny jak rozłożycie tego Digimona :D. Z polskiego ostatnei dyktando 5 a jako ze własnie skonczylem 3 gimnazjum to w nieoficjalnym tescie z angielskiego 45 na 50 mozliwych punktow. Jestem zainteresowany tylko ta jedna gra narazie. :P
polski 42 na 50. (Słabo oceniona rozprawka 12 na 16 p i pomyłka z streszczenie nie tego tekstu co trzeba było heh i 4 p w plecy)
hasło do moich uploadów: 1234

ODPOWIEDZ