sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Problem z HDD

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

xzer0

Post autor: xzer0 »

Co się stało?

obarski
-#

Post autor: obarski »

Nic się nie stało to był żart. Ale to nie było moją przyczyną problemu.
Wydaje mi się ,że to płyta siadła bo przywiozłem 4 inne dyski i to samo wyskakiwało

xzer0

Spróbuj dorwać jakiegoś taniego fata z uszkodzonym laserem. Przełożysz parę części i będzie śmigać. // Najpierw spróbuj przetestować na innej konsoli.

obarski
-#

Kupiłem PS2 z uszkodzonym mechanizmem wysuwania tacki.
Laser HD7 niby sprawny,konsole będę miał dopiero za kilka dni, napisze jak mi przyjdzie konsolka.

xzer0

To nie musi być wina napędu. Mógł paść sterownik od wysuwania tacki. Wtedy bez hot aira nic nie zrobisz.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

No to będziesz miał zabawę... Sam wczoraj walczyłem z mechanizmem tacki (też przestał mi działać) i naprawiłem ^^ Ale przy okazji złamał mi się gwint od śruby trzymającej osłonę mechanizmu, przez co teraz nie mam tej osłonki i tacka przy otwieraniu trochę hałasuje... I nie da się otworzyć gdy konsola jest w pionie...

Generalnie jedna rada na przyszłość. Najpierw sprawdź proste metody naprawy. Ja zacząłem szukać najgłębiej, a problem był prosty tak, że teraz naprawiam to w 20 sekund...
SCEE™

obarski
-#

Witam.
Przyszła mi już konsolka:D:D:D,pierwsze co zrobiłem po rozpakowaniu paczki, to dysk podłączyłem i działa, problem rozwiązany>D

Dziękuje wszystkim za pomoc i cenne porady.:)

ODPOWIEDZ