Medal Of Honor 1
Moderator: Moderatorzy
Wystarczy rozpakować, sprawdzałem u siebie i wszystko działa prawidłowo, rozszerzenie bin/cue. Jednakże, musisz zmienić nazwę obrazu (plików bin i cue) gdyż, plik cue nie został edytowany przez co nie chcę się zamontować w daemon tools. W pliku cue obraz nosi nazwę "metal of honor" (ktoś ładnie przeinaczył nazwę z Medal na Metal
) nazwa obydwu plików powinna zwać się tak samo czyli "Metal of Honor.bin" oraz "Metal of Honor.cue". Po tym zabiegu możesz bez problemowo montować obraz i cieszyć się grą 

edytowałeś plik .cue w notatniku
Jeśli nie, to otwórz plik .cue w notatniku i zmień nazwę gry z "Metal of Honor" na taką samą nazwę jaką ma plik .bin
Czyli na przykład jeśli plik .bin nazywa się "Medal of Honor PSX" , to edytując plik .cue musisz zmienić nazwę na "Medal of Honor PSX". potem zmieniasz nazwę samego pliku cue, również na tę samą co bin

Jeśli nie, to otwórz plik .cue w notatniku i zmień nazwę gry z "Metal of Honor" na taką samą nazwę jaką ma plik .bin
Czyli na przykład jeśli plik .bin nazywa się "Medal of Honor PSX" , to edytując plik .cue musisz zmienić nazwę na "Medal of Honor PSX". potem zmieniasz nazwę samego pliku cue, również na tę samą co bin

SCEE™
Nie wiem gdzie ty szukałeś tego Cue Maker'a ale tutaj masz prawidłowy link:
Programik oczywiście pod Winde.
Kod: Zaznacz cały
http://chomikuj.pl/Trasher/Narz*c4*99dzia/Obs*c5*82uga+obraz*c3*b3w+p*c5*82yt/CueMaker
SCEE™
Dobra robi się
EDIT:
Kurcze a może to trzeba coś nacisnąć aby rozpocząć ? Nawet na próbę ściągnąłem Mortal Kombat II i po ładowaniu był tylko czarny ekran
EDIT:
Kurcze a może to trzeba coś nacisnąć aby rozpocząć ? Nawet na próbę ściągnąłem Mortal Kombat II i po ładowaniu był tylko czarny ekran
Ostatnio zmieniony ndz 19 sie, 2012 18:01 przez piotr432, łącznie zmieniany 2 razy.