sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Problem z alkocholem :)

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

pasztet277
-#

Problem z alkocholem :)

Post autor: pasztet277 »

Witam.
Sciągnołem tego Alkohola 120, którego link znajduje sie w temacie "jak nagrać obraz na płyte". Niestety nie moge tam ustwić nagrywania 4x... Mam teraz alkohol 120 black edition w którym można ustawić preferowaną prędkość... Podczas nagrywania obrazu w log'ach pokazuje ze jest nagrywanie 8x.
O co tu chodzi?
dodam ze wypalone płytki nie działają na PSX :cry:

prosiłbym o pomoc

Awatar użytkownika
OldShatterhand
-#

Post autor: OldShatterhand »

plytki musza byc CD czyli takie zwykle 700 mega. Podobno najlepsze sa verbatimy ale ja uzywam emteci i dziala. A co do predkosci to z tego co wiem to 8x jest najlepsza i tak i tak. Sprecyzuj co ci nie dziala i gdzie dokladnie jest problem.
Ocalić od zapomnienia PSX

pasztet277
-#

Post autor: pasztet277 »

po wstępnych analizach powiem tak że uciekam z forum bo mam całą noc na Wormsy :D:D

pamiętajcie: jeśli nie działa gra, zrób scan ECCRegen
mi pomogło :)

pozdrawiam, temat do usunięcia

Gavron 92
-#

Post autor: Gavron 92 »

nagrywam gry przez alcohol 120% na prędkości 8x i na konsoli dosyć długo się ładują czy to wina prędkości 8x?

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Niektóre nagrywarki mogą nie pozwalać na nagranie prędkością 4x.. jesli długo się ładuję to może być wina prędkości ale nie koniecznie, być może jakości płyty..

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

ale jak rozumiem w końcu ci się załaduje? bo jeśli tak to będzie kwestia albo jak już pisał Lukaste jakości płyty którą używasz, albo i tu bym stawiał za pewnik - czyszczenie laserka,
a co do jakości płyt jest to bardzo istotny element jednak nie wiedzieć czemu przez większość ignorowany, a przecież jeśli płytka jest słaba jakościowo konsola musi robić wiele niepotrzebnych powtórzeń skanu ścieżek przez co wydłuża się wczytywanie jak i skraca się żywotność lasera.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
OldShatterhand
-#

powiedz nam jakiej plyty uzywaszi czy inne gry Ci sie laduja normalnie

Gavron 92
-#

ostatnio używam płyt OMEGA

[ Dodano: Wto 07 Kwi, 2009 18:58 ]
jakiego producenta płyty są najlepsze do wypalania tego typu gier?

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

polecam VERBATIM lub TDK, omegi mają różne opinie ale nie są z tych najgorszych ;-)

Awatar użytkownika
OldShatterhand
-#

ja osobiscie wypalam EMTEKI i dziala wszystko. tylko ta gra ci sie dlugo laduje czy wszystkie?

Gavron 92
-#

wszyskie gry które wypalam długo się ładują

Awatar użytkownika
OldShatterhand
-#

hmmm to musialbys wyczyscic psa a szczegolnie laser. i sprawdz czy oryginalne gry albo takie ktore nie zostaly nagrane alkoholem sie juz laduja krocej

ODPOWIEDZ