sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Pomoc

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ziomek1002
-#

Pomoc

Post autor: ziomek1002 »

hej kupilem od kumpla psx i powiedzial mi ze na 99.9% jest przerobiona i nagralem gre na plyte i oto chodzi ze nieraz mi niechodzi a nieraz chodzi prosil bym o jakas pomoc

Pise Instert PlayStation CD-ROM

Splatt
-#

Post autor: Splatt »

ja mysle ze moga byc dwa problemy cos z psx albo cos z plytka a spr inne gry??

Awatar użytkownika
ziomek1002
-#

Post autor: ziomek1002 »

no te orginaly dzialaja nagralem ale nagralem 2 gry i dalej nie dzialaja a zrobilem wszystko tak jak w tym poradniku jak nagrac obraz

Splatt
-#

Post autor: Splatt »

a ustawiles predkosc na 8x czy na 16x nagrywales??

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Re: Pomoc

Post autor: michael69 »

ziomek1002 pisze:hej kupilem od kumpla psx i powiedzial mi ze na 99.9% jest przerobiona i nagralem gre na plyte i oto chodzi ze nieraz mi niechodzi a nieraz chodzi prosil bym o jakas pomoc

Pise Instert PlayStation CD-ROM
jeżeli twoja konsola choć raz "załadowała" kopię gry to na 100% jest przerobiona,

to że raz wczytuje a raz nie wczytuje z tego samego dysku, trzy możliwości: kiepski stan płyty/albo porysana, albo kupiona "za parę groszy"/
druga to laserek już dogorewa,
trzeci i tu bym stawiał na pewnik: przybrudzony laser, użyj CLEANSER IPA (płyn - ok. 5zł za 100ml. starczy na 10 lat) i patyczka do uszu,
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ