sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Bugs Bunny-Lost in Time pomoc

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

kinoman
-#

Bugs Bunny-Lost in Time pomoc

Post autor: kinoman »

Witam i mam wielką prośbę ,a mianowicie nie odpala mi ta gra na emulatorze .Jest tylko napis nie można użyć cd:nieudany odczyt pliku.Zaznaczam że mam inne gry psx i działają.Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich dbających żeby ta strona istniała tak trzymać :)

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

skorzystaj najpierw z tego :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=490
polecam ten drugi program, nie sugeruj się tytułem, gdyż jak wywnioskujesz to przede wszystkim tyczy się obrazu.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

kinoman
-#

Post autor: kinoman »

Witam wszystkich a szczególnie Administratora strony i proszę żeby zrobił wyjątek i umieścił to moje podziękowanie dla ''michael69'' za Bugs Bunny . Długo szukałem tej gry i winika z tego że jesteście najlepsi jeżeli chodzi o psx.Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Administratora strony i wszystkim którzy dbają żeby ta strona istniała życzę wam dużo zdrówka :-)

----------------------------------------------

Niestety nie możemy robić żadnych wyjątków REGULAMIN jest regulaminem i kropka.
Bardzo wspaniale że jesteś zadowolony
;)
Ostatnio zmieniony śr 26 sie, 2009 10:42 przez kinoman, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ