[ Dodano: Sro 30 Gru, 2009 13:15 ]
Ok teraz gra się zapisuje skubany zajmuje mi całą kartę ale teraz pojawił się nowy problem z nim a mianowicie gdy próbuje włączyć planszę z 2 warp romu AIR CRASH to mi się zacina i jest cały czas biały ekran inne plansze wczytywały mi się dość szybko a ta nie chce wiecie może jaka jest tego przyczyna.
Powiem jeszcze że obraz skanowałem przed wypaleniem i nie miał żadnych błędów i nagrywałem na płytę typu "Verbatim" więc płyta to dobra jest.
spróbuj jeszcze odpalić grę na emulatorze, co prawda to nie rozwiąże twego problemu z nią co do grania na konsoli, ponieważ emu zachowuje się inaczej niż konsolka, dlatego np. ripy na nim chodzą, a na konsoli nie koniecznie.
Ale sprawdzisz czy w tym momencie gra tnie się z władowaniem twego "problemu", jeżeli tak to gra jest na 100% sfingowana, jeżeli wgra się to będzie świadczyło że tylko na emu ona chodzi poprawnie.
Tylko tyle mogę ci zasugerować.
PS.
I jeszcze jedno, czasami tak się trafia, ponieważ ktoś mógł coś "spaprać" przy tworzeniu obrazu, użył np. innego programu niż alcohol lub cdclon a nie wszystkie inne programy "dają radę" z zabezpieczeniami, wielu o tym nie wie i wychodzą z założenia że skoro "kopnęli" tyle gier np. w ultraISO lub w nero i śmigają to jest wszystko ok, niestety do końca to nie jest prawdą gdyż np. nero jest dobrym programem do zapisu ale nie do tworzenia obrazu zabezpieczonej gry./to trochę dłuższy temat/
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.