sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

pomocy pomocy wazne nie usuwać

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

tomalas120
-#

pomocy pomocy wazne nie usuwać

Post autor: tomalas120 »

tak jak w temacie mam taki problem mam grę z internetu( ściągniętą) i mam takie pliki mdf i mds co mam zrobić aby nagrać je na płytkę by odpalić na psx one ???

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Są to pliki programu Alcochol. Jak nagrać itp masz tu: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=74
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

tomalas120
-#

Ale mi chodzi o takie coś.Podczas ściągania gry zobaczyłem ze trzeba coś zrobić z tym plikiem a pozniej nagrać bo jak nagram normalnie te pliki nie będzie działało

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Bo masz nagrać alcocholem tak jak pisze w poradniku
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

tomalas120
-#

Ale mdf czy mds ????

[ Dodano: Nie 03 Sty, 2010 02:09 ]
To wziąść i po prostu nagrać

Don Vito
-#
Kontakt:

Post autor: Don Vito »

tomalas120, otworzyć musisz jako obraz pliku w alkoholu 120% :[

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

tomalas120, przekonwertuj je za pomocą programu UltraISO na formaty cue i bin (wybierasz poprostu bin, cue się samo zrobi) i wtedy nagrywasz (zaznaczasz) plik cue. Nagrywasz z prędkością x4-x8 i powinno być ok ;)

ODPOWIEDZ