sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

PSone PAL

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

boski010
-#

PSone PAL

Post autor: boski010 »

Mam problem.
Ściągnolem grę Tekken 3 na swojego PS1 w formacie .iso
Zgodnie z poradnikiem michael69 nagrałem płyte.
Na płycie są takie pliki:
Obrazek
http://zapodaj.net/9920379b9a59.jpg.html
Ale gra nie działa na moim PSie.
Ściągnołem emulator i gra na nim działa.
Co mam zrobic?
PS jest przerobiony.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

Jeżeli gra ma chodzić na psxie to na pewno (no może w 90%) musi to być pełna wersja.
Zasada jest taka: "O ile gry RIP idealnie "chodzą" na emulatorze, o tyle na konsolce niekoniecznie".
I jeszcze jedna zasada /coś słabo czytałeś ten poradnik, ale nich Ci będzie ;) / .ISO nie nadaje się do wypalania gier na płytkę, musisz je konwertować na inny format, zobacz w moim poradniku punkt 4.Pliki obrazów CD
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Dokładnie, a jeżeli plik iso zajmuje ~60mb to ściągnij gre od nowa - to jest ten RIP. Jeżeli nie masz obrazu płyty w formacie cue i bin, to przekonwertuj na nie za pomocą UltraISO. Powinno działać no i jeszcze postaraj się o dobrą płytę ;)
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

ODPOWIEDZ