Nagrywanie gier na psx
Moderator: Moderatorzy
-
Nagrywanie gier na psx
Witam,jestem nowy co do nagrywania gier na psx
mam juz sciagnieta gierke tylko teraz prosze o wytlumaczenie jakk to nagrac,mam rara,rozpakowalem go i powstal folder w folderze mam pliki wiec tylko te pliki z folderu przerzucam na plyte i to wszystko czy jakos inaczej?Chodzi o gierke na psx

tu masz wszystko jak na dłoni -> http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=1723
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
-
najpierw przeczytaj, jest to poradnik na psx, a ten scren jest tylko podglądowy.... co do rarów i jest to film dvd a nie gra na ps2
poczytaj poradnik a wszystko będziesz wiedział, nie jednemu on pomógł, pomoże i tobie....
poczytaj poradnik a wszystko będziesz wiedział, nie jednemu on pomógł, pomoże i tobie....
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
-
Dzieki ,poczytam
ja nerwus jestem i dlatego tak,ale jesli tak piszesz to dzieki za wyrozumialosc
pozdrawiam
Nieeee to nie jest dla mnie czytac stos rzeczy z ktorych i tak nic nie rozumiem,przyklady oklady gdzies cos czytalem w prostych kilku krokach i teraz nie moge teraz znalezc,a tutaj to jest czytania mase i grzebania,nie kumam tego,nie znam sie na tym tak zbytnio
[ Dodano: Wto 19 Sty, 2010 21:19 ]
Nie no wezcie mi opiszcie co i jak w prosty sposób,nie kumam tego poradnika co pisze michael69 poprostu nie kumam i jest jakis dziwny ten poradnik,jakies konwertowanie przerabianie ,jakas magia,napewno jest w kilku krokach jakies wytlumaczenie
[ Dodano: Sro 20 Sty, 2010 10:12 ]
Wczoraj nagralem przez alcohol120 gre i dzialala,zrobilem tak
klik-szukaj obrazow znalazlo obrazy gier na psx tez pozniej klik na kreator nagrywania i nagralem i dzialalo jednak dzis tak nagralem i nie dziala,o co kaman?
[ Dodano: Sro 20 Sty, 2010 19:49 ]
Poradzilem sam,tyle czytania a wystarczy alkohol 120% i przy nagraniu ustawic profil play station i to wszystko

Nieeee to nie jest dla mnie czytac stos rzeczy z ktorych i tak nic nie rozumiem,przyklady oklady gdzies cos czytalem w prostych kilku krokach i teraz nie moge teraz znalezc,a tutaj to jest czytania mase i grzebania,nie kumam tego,nie znam sie na tym tak zbytnio
[ Dodano: Wto 19 Sty, 2010 21:19 ]
Nie no wezcie mi opiszcie co i jak w prosty sposób,nie kumam tego poradnika co pisze michael69 poprostu nie kumam i jest jakis dziwny ten poradnik,jakies konwertowanie przerabianie ,jakas magia,napewno jest w kilku krokach jakies wytlumaczenie
[ Dodano: Sro 20 Sty, 2010 10:12 ]
Wczoraj nagralem przez alcohol120 gre i dzialala,zrobilem tak
klik-szukaj obrazow znalazlo obrazy gier na psx tez pozniej klik na kreator nagrywania i nagralem i dzialalo jednak dzis tak nagralem i nie dziala,o co kaman?
[ Dodano: Sro 20 Sty, 2010 19:49 ]
Poradzilem sam,tyle czytania a wystarczy alkohol 120% i przy nagraniu ustawic profil play station i to wszystko