Odczyt płyt pal/ntsc
Moderator: Moderatorzy
-
Odczyt płyt pal/ntsc
I kojene pytanie,kupilem synowi 2dni temu konsolke i zauwazylem ze ma problem z czytaniem ntsc,wszystkie gierki ktore na poczatku maja napisane EUROPE czyli pal dzialaja a ntsc staje na ekranie z czerwono litera P,wiecie o co chodzi,jest jakas mozliwosc zeby to dzialalo?
[ Dodano: Sro 20 Sty, 2010 20:40 ]
Ps .INC tez jest pal czy to juz Ntsc?Bo inc dziala tez
[ Dodano: Sro 20 Sty, 2010 20:40 ]
Ps .INC tez jest pal czy to juz Ntsc?Bo inc dziala tez
http://forum.cdrinfo.pl/f106/psone-czyt ... ska-69448/
ale nie koniecznie musi to być ten problem, może miałeś "pecha" co do tej gry w ntsc,
ale nie koniecznie musi to być ten problem, może miałeś "pecha" co do tej gry w ntsc,
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
-
Dzieki,a teraz pytanie kolejne bo bardzo mnie to zastanawia,z 5gier dzialaja 2 a juz pisze o co chodzi,crash-po wypaleniu dzialal idealnie na drugi dzien wrzucam menu gry wszystko sie wczytuje ale zatrzymuje sie na ekranie doczytywania lvl,podobne rzeczy mam z gra cheesy ,doczytuje menu i 1lvl pozniej zwiecha na ekranie LOADING o co chodzi?Mial ktos podobna sytuacje?
[ Dodano: Czw 21 Sty, 2010 12:00 ]
Michael69 powiedz mi czy masz moze jakies info jeszcze,linka ktorego podales jest mowa o ps one ja mam zwyklego szaraka czy ten import player tez zadziala na szaraku?
[ Dodano: Czw 21 Sty, 2010 12:00 ]
Michael69 powiedz mi czy masz moze jakies info jeszcze,linka ktorego podales jest mowa o ps one ja mam zwyklego szaraka czy ten import player tez zadziala na szaraku?
-
-