sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Odczyt płyt pal/ntsc

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

werewolf836
-#

Odczyt płyt pal/ntsc

Post autor: werewolf836 »

I kojene pytanie,kupilem synowi 2dni temu konsolke i zauwazylem ze ma problem z czytaniem ntsc,wszystkie gierki ktore na poczatku maja napisane EUROPE czyli pal dzialaja a ntsc staje na ekranie z czerwono litera P,wiecie o co chodzi,jest jakas mozliwosc zeby to dzialalo?

[ Dodano: Sro 20 Sty, 2010 20:40 ]
Ps .INC tez jest pal czy to juz Ntsc?Bo inc dziala tez

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

http://forum.cdrinfo.pl/f106/psone-czyt ... ska-69448/

ale nie koniecznie musi to być ten problem, może miałeś "pecha" co do tej gry w ntsc,
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

werewolf836
-#

Dzieki,a teraz pytanie kolejne bo bardzo mnie to zastanawia,z 5gier dzialaja 2 a juz pisze o co chodzi,crash-po wypaleniu dzialal idealnie na drugi dzien wrzucam menu gry wszystko sie wczytuje ale zatrzymuje sie na ekranie doczytywania lvl,podobne rzeczy mam z gra cheesy ,doczytuje menu i 1lvl pozniej zwiecha na ekranie LOADING o co chodzi?Mial ktos podobna sytuacje?

[ Dodano: Czw 21 Sty, 2010 12:00 ]
Michael69 powiedz mi czy masz moze jakies info jeszcze,linka ktorego podales jest mowa o ps one ja mam zwyklego szaraka czy ten import player tez zadziala na szaraku?

mc
-#

Post autor: mc »

werewolf836, prawdopodobnie nagrywałeś obraz który był zrobiony z błędami. Najlepiej poszukaj jakiejś lepszej wersji tej gierki, bądź sprawdz na emulatorzej jak działa a portem nagrywaj. Szaraczek ma to do siebie że gry nagrane, gdy się trochę zagrzeje cieżko się wczytują lub nawet w ogóle.
Pozdro
Obrazek

werewolf836
-#

Dobra dzieki za info mc,znacie jeszcze jakies strony z grami na psx?Ta mi bardzo odpowiada,jest ladnie zrobiona i przejrzysta.Brawa dla autora :)

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

werewolf836, nie reklamujemy tu (pamiętaj!), szukaj na własną głowę. Poza tym po co ci inna strona, skoro jest ta? :)
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

werewolf836
-#

zohan tak jak napisal mc chce znalezc taka sama gre ale z innej strony bo moze sa bledy a w sumie to juz 7dzialaja tylko 2 wiec moze sa wlasnie jakies skopcone :)

ODPOWIEDZ