sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Legacy of Kain: Soul Reaver - Pomocy!

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
CichoSiedz
-#
Kontakt:

Legacy of Kain: Soul Reaver - Pomocy!

Post autor: CichoSiedz »

Gram sobie w grę Legacy of Kain: Soul Reaver. Pewnego razu, muszę przerzucić kamienna kostkę na wyższy poziom. Udało się po kilku próbach. Teraz muszę zrobić to samo ale nie wychodzi! Wiem, że robi się to L1 + Kwadrat. Czy ktoś doświadczony w grze mógłby mi dać wskazówkę, jak to zrobić? Błagam!

PS: Gra jest na PSX.
Take A Gift Polecam! Wspaniałe nagrody w krótkim czasie! Wygrałem już PSP!
ThisBox Będziesz pływał w nagrodach!

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

Post autor: Lee2 »

hah:D no tak jak i piszesz się to robi :-P poprostu musisz trzymać L1 zaraz przed tym kamiennym blokiem podejść jak nabliżej (tak na kucająco)noi wtedy przycisnąć kwadrat on od razu podnosi go i przewraca :-D
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu

Awatar użytkownika
CichoSiedz
-#
Kontakt:

Post autor: CichoSiedz »

Lee2 pisze:hah:D no tak jak i piszesz się to robi :-P poprostu musisz trzymać L1 zaraz przed tym kamiennym blokiem podejść jak nabliżej (tak na kucająco)noi wtedy przycisnąć kwadrat on od razu podnosi go i przewraca :-D
Próbuje tak. Kiedy nacisnę kwadrat, to koleś się podnosi i tyle. ;(
Może jest jakiś ukryty warunek ?

[ Dodano: Czw 25 Mar, 2010 15:18 ]
Oh no! Już wiem o co chodzi... Znalazłem poradnik... kostkę, którą chce podnieść trzeba zrzucić xD Zaraz to sprawdzę.

[ Dodano: Czw 25 Mar, 2010 19:02 ]
Haha! Zadziałało! xD Musiałem zrucić kamień na dół, a potem wynieść go na górę po drugiej stronie xD Dzięki za pomoc! Lee! Ta wskazówka się przydała! Naprawdę wielkie dzięki!
Take A Gift Polecam! Wspaniałe nagrody w krótkim czasie! Wygrałem już PSP!
ThisBox Będziesz pływał w nagrodach!

ODPOWIEDZ