sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

ePSXe

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Abarai
-#
Kontakt:

ePSXe

Post autor: Abarai »

Panowie w jaki sposób mogę zapisywać gry na MC?
A chodzi tu o emulator i nie tym sposobem f1 f3 tylko save pointach. Bo gdy zapisuje to jak wyłączę emulator to tego nie mam tego savu
Nie zapomnij pochodzenia Miasto Radom halo ziemia

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Sprawdzałeś czy masz memory card w emulatorze? Uruchom emulator, przejdź do Config/Memory Cards, w pierwszym i drugim slocie powinny być karty a nazwy ich powinny być takie: pierwszy slot memcards\epsxe000.mcr w drugim slocie: memcards\epsxe001.mcr
Jeśli sloty są puste to przyciskiem select do każdego slotu wyszukujesz karty która powinna znajdować się w folderze "memcards". Spróbuj zapisać grę, po zapisaniu możesz sprawdzić czy dana gra się zapisała poprzez wejście do biosa File/Run Bios.

Awatar użytkownika
Abarai
-#
Kontakt:

ten folder z memorkami mam ale w tym folderze jest jakiś jeden plik pod nazwa TK3.mcr
skąd mam wciosz ten plik epsxe000.mcr

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Prawdopodobnie ściągnąłeś emulator przeznaczony do grania przez internet m.in w Tekkena 3 stąd memory card do ów gry. Pobierz sobie najnowszą wersje ePSXe 1.7.0 możesz pobrać stąd i zapoznać się z poradnikiem :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t= ... psxe+1.7.0 ;)

Awatar użytkownika
Abarai
-#
Kontakt:

dobra mam programik działa skonfigurowany już ale nadal mam zonk gdy chce zapisać na memory. Mam już te dwa pliki ale nie chce się zapisać.

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Usuń poprzedni emulator ten z kartą TK3.mcr i pamiętaj, że w pierwszym slocie ma być karta epsxe000.mcr a w drugim epsxe001.mcr, ogólnie powinno wszystko działać, dziwna sprawa, że tak nie jest. Dobrze by było, gdybyś przetestował zapis na innych grach i sprawdził w ten sposób czy problem nadal występuje.

ODPOWIEDZ