sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator

F1 Racing Championschip (psx)

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

nuclearprawn
-#

F1 Racing Championschip (psx)

Post autor: nuclearprawn »

witam pobrałem wczoraj powyzsza gre i po wypakowaniu ukazalo mi sie kilka plikow z rozszerzeniami .ccd, .img i .sub . W alcoholu wypalilem najpierw .ccd i plyty nie odczytuje wogole, nastepnie nagralem .img to pokazuje sie tylko jakis obrazek i potem czarny ekran. Wie ktos jak to poprawnie nagrac? bardzo zalezy mi na tej gierce. Z gory dzieki :)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

A skanowałeś CDMage'm? I czy gra działa na emu?
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Przekonwertuj obraz na bin/cue programem ultra iso i nagraj (wybierz cue)
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

nuclearprawn
-#

albo zrobilem zle albo nie wiem, nagralem i pokazuje ze brak plyty, dziwne to bo w tym samym formacie i na tych samych plytach nagralem hidden & dangerous i yu gi oh i te gierki dzialaja.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

zamontuj tę grę w alkoholu jako wirtualny napęd, odpal CloneCD i skopiuj z wirtualnej płytki na CD,

jednak podejrzewam że przy normalnym nagrywaniu obrazu musisz coś robić nie tak, gdyż jeżeli ściągałeś moją wstawkę, to z tego źródła nie ma FAKE, ale zrób tak jak piszę powyżej ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

nuclearprawn
-#

zmienilem obraz na .ccd i dziala :) dzieki

ODPOWIEDZ