sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

PS3

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

ziomek2
-#

PS3

Post autor: ziomek2 »

Witam,
Piszę w sprawie konsoli PS3 chcę ją zakupić ale najpierw mam kilka pytań
1) Czy do przerobionej konsoli PS3 slim można podpiąć dysk twardy zewnętrzny i odtwarzać z niego gry, czy odtwarzane gry z dysku podłączonego przez USB mogą się zacinać lub lagować jak tak to jak często.
Piszę to bo wydaje mi się że lepiej jest kupić dysk zewnętrzny i zgrywać na niego gry niż kupować nagrywarke Blue-ray do komputera + płyty do każdej gry i je nagrywać
2) Czy grafika na piratach jest w jakimś stopniu gorsza od oryginału?

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

ziomek2, slimy mają 2 USB, więc podłączysz przenośnego twardziela, ale odtwarzanie gier z dysku to tylko za pomocą JailBreaka i przy nie najnowszym sofcie (chyba musi być 3.47). Chociaż i tak nie wiem czy to pójdzie tak z dysku. Tak to nie ma mowy o graniu w gry z podłączonego dysku.
2 - nie ma różnicy

Ogólnie ci powiem że na tę chwilę żadna przeróbka PS3 nie jest opłacalna, wydasz 300zł na małe gówienko, które nie długo ulepszą, bądź powstanie coś dużo lepszego, co pozostanie na dłużej (chip? coś typu Free McB?) i JailBreak okaże się zupełnie niepotrzebny.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

ziomek2
-#

A mógłbyś mi podać jakiś konkretny dysk tylko nie na allegro :D Taki 500GB dobry i w miare tani

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Nie znam się na przenośnych dyskach, ale możesz poszukać w np. MediaMarkcie. Firma Kingston jest dobra jeżeli chodzi i przenośną pamięć. Ich przedmioty są solidne, a prędkość przesyłania jest średnia.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

ziomek2
-#

Dzięki za odpowiedź. Jak będę miał jeszcze jakieś pytania na pewno napiszę;D

[ Dodano: Czw 25 Lis, 2010 20:11 ]
Jak nagrywać gry PS3 na płyty?
Czy płyta Verbatim DVD+R DL do tego się nadaje??
Czy jak ściągniemy grę rozpakujemy to zostawić w pliku IZO czy też go rozpakować, co dalej robić jakoś go patchować czy po prostu nagrać na płytę?

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ