sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Jak nagrać pare gier na psx na jadną płyt

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

RycerzJP
-#

Jak nagrać pare gier na psx na jadną płyt

Post autor: RycerzJP »

Witam. gdyż chcę sobie nagrać na mojego ps one kilka ripów na 1 cd lecz niewiem jak to zrobić. więc prosze was forumowicze pomóżcie mi w tym. za pomoc będe bardzo wdzięczny. pozdrawiam.

ChristInversion

Post autor: ChristInversion »

Gdzieś już taki temat jest, lecz pozostał bez jasnej odpowiedzi jak wykonać ową kompilacje

RycerzJP
-#

wiem ale nie mogę tego znaleźć. dlatego piszę tutaj.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Nie ma sensu pisać takiego samego tematu. :D
:arrow: http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PSXmulticd/

Jak juz kiedys pisalem. Multi CD to cieżka sprawa. Mi udalo sie tylko raz i tylko z dwoma grami, przy większej ilosci niepotrafilem zrobic poprawnej komplacji. Jedyne w czym mogę teraz pomoc to ten link. I jeszcze rada- nie warto sie w to bawic. :)
hasło do moich uploadów: 1234

ChristInversion

Post autor: ChristInversion »

W sumie jestem w posiadaniu takich 2 multiCD 6in1 oraz 4in1 i do tej pory nie wiem jak ten ktoś to uczynił, że śmiga że hej :D
@ExGamer ma racje nie baw się w to, bo prędzej osiwiejesz z nerwów ;D

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

tutaj jest instrukcja/prezentacja i programy ale po rosyjsku może bardziej ci się przyda
po rozpakowaniu klikasz na "multi_game_psx_disc" i rozpocznie się filmik w avi

Kod: Zaznacz cały

http://www.megaupload.com/?d=53WU7XKA
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

RycerzJP
-#

nie osiwieje. ja wam to mówie koledzy... heh jestem tak iże lubie se przy czymś posiedzieć ;D PS proszę o zamknięcie tematu.

Zablokowany