sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Problem z nagrywaniem

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

wisieenkaaa
-#

Problem z nagrywaniem

Post autor: wisieenkaaa »

Witam, przeczytałam już wiele poradników i zastosowałam się do każdego z nich, ale nadal coś mi nie idzie. Chcę zgrać sobie gre na psx, mam juz plik Bin i Cue, mam alcohol i gdy próbuje nagrać wyskakuje mi nie obsługiwany format pliku do nagrania... Nie mam pojęcia czemu próbowałam już kilkoma programami. Fakt robię to dopiero 3 raz (; Więc proszę o jakieś rady czy inne sposoby do tego.

Ps. Mam Ps One, Pliki z gry mają : Bin - 729 787 K, Cue 1 Kb. - Juz samo to mi sie jakoś dziwnie wydaje. :P Ale nie znam sie...

z góry dziękuję.

xzer0

Post autor: xzer0 »

Zaznacz bin. To podstawowy format więc alkohol nie ma nic "do gadania". Dalej wypal na najwolniejszym w profilu playstation.

jarunioo7
-#

Post autor: jarunioo7 »

Ja to by proponował Nero Burning Rom i tam /Nagrywarka/Nagraj plik obrazu/ wybierasz plik i zaznaczasz najwolniejszą prędkość (4x), jak dałem na 8x to mi płyta nie chciała odpalić..

ODPOWIEDZ