sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Wypalanie gier PS2 (DVD)

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Rate Motion
-#

Wypalanie gier PS2 (DVD)

Post autor: Rate Motion »

Witajcie do tego czasu nagrywałem gry normlanie na PS2. Pobierałem obraz z Emuparadise, patchowałem przez ESR i potem nagrywałem z prędkość 4x przy pomocy DVD Decrypter. Fakt na 10 gier 7 działało a teraz ? 4 różne gry i żadna nie działa. Ładuje się normlanie logo ESR, migają kolory, napisy początkowe gry i dalej dupa stoi w miejscu. A w 1 grze (Battlefield 2) zatrzymuje się na kolorze fioletowym. Co najdziwniejsze mam w konsoli to jest to że na Verbatimach DVD+R nie chce czytać gier jak nagrywam. Czyta jedynie na tych z komputronika za 1zł i tylko na nich mi działają gry. Posiadam kartę 64 MB Magic Gate z FMCB.

Model: SPCH 7003 PAL

Fakt wypalam na laptopie bo PC stacjonarnego nie mam :(.

dragon1493
-#

Post autor: dragon1493 »

Wypal gry na prędkości x8 i jak laser ma już problemy z czytaniem DVD+R to jego kondycja nie jest już bardzo dobra, z reguły napędy mają ciężej z odczytem płyt +R, wypal grę na DVD-R x8 i sprawdź, jak dalej nie zadziała to możesz jeszcze spróbować x4 jak nie jest Ci żal płytki :)

A te gierki co wypaliłeś to daj kumplowi, może mu zadziałają :P

ODPOWIEDZ