sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Czy można nagrać 2 gry na jedną płytk

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

redman2
-#

Czy można nagrać 2 gry na jedną płytk

Post autor: redman2 »

Witam mam pytanie: czy da radę nagrać 2 lub więcej gier na jedną płytkę CD tak żeby działało na PSX. Zauważyłem że niektóre gierki mają np. po 300 MB i fajnie by było nagrać 2 na 1 płycie zaoszczędzając tym samym miejsca na CD i kasy. Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś by napisał czy w ogóle da się tak zrobić, a jak da to jak?
Pozdro

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

To się w dziale prośby pisze, ale jak już napisałeś tutaj to sprawdź tutaj. Chyba o to ci chodziło. C'nie?

Kod: Zaznacz cały

http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PSXmulticd/
Jeśli będe miał czas napisze swój poradnik ale narazie polecam to.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

ExGamer, reklama?

redman2, tak sie chyba da tylko na płytach dwustronnych, ale wtedy nie wiesz gdzie masz gre A a gdzie gre B.
Dodatkowo one są droższe od zwykłych

i czy żałujesz wydania 80gr na płytę?

Kolega raz mi pożyczył mi płytkę, na której był nagrany Tekken 2 i Tekken 3. Zanim wszystko się zaczęło to miałem menu, w którym wybierałem czy chce grać w Tekkena 2 czy 3.

ale czy żal ci wydać 80gr na płyte CD? NO PROSZE CIE
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Reklama uzasadniona, regulamin to przyjmuje.

Było o tym kilka razy pisane na forum, sam bawiłem się w nagrywanie kilku gier na jedną płytę i tylko straciłem wiele godzin. Jak się komuś uda to gratuluje i czekam na poradnik. Chodzi o ten sposób z linka.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Zohan
żadna reklama. Ja na tamtym forum konta nie mam, poprostu jak próbowałem nagrać dwie gry na jedną płytę używałem tamtego poradnika (płytę i tak wrzuciłem do kosza bo nie chciało mi się juz z tym bawić). :D A poza tym zamieszczenie linka do strony jest lepszym wyjsciem, niż skopiowanie czyjejś pracy i wklejenie jej na nasze forum z własnym podpisem? Prawda? Bo to byłby plagiat w końcu.
P.S. u nas aktualnie takiego poradnika nie znalazłem :D
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
killman21
-#

Post autor: killman21 »

ja mam na jednej plytce syphon filter, tomb raider 1 i 3 i ninja shadow of darkness. odpalam plyte i mam menu gdzie wybieram gre a screen jest z syphona
POKEMON X QUAKE

Zablokowany