sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Grudge Warriors - Czyli gra niespodzianka :P

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Grudge Warriors - Czyli gra niespodzianka :P

Post autor: Quake96 »

Siema!
Dzisiaj ku mojemu zdziwieniu przyszła wreszcie moja Formula One 2001 z Allegro. Szczerze mówiac nawet przewidywałem, że kolo zrobił mnie w bambuko i nie dostane gry, więc wiadomość, że gra doszła, była niemałym zaskoczeniem. Po przyjściu do domu otworzyłem paczkę, która zapakowana była w 5 ton folii bąbelkowej. Patrzę i oczom nie wierzę. Koleś napisał, że pudełko może posiadać pęknięcia, a tymczasem pudełko jest jak nówka. Otwieram pudełko i patrzę, że coś za dużo instrukcji. Okazało się, że jest też instrukcja od gru Grudge Warriors a w jej środku, płyta z oryginalną grą. No ja z deczka zdziwiony, ale pozytywnie patrzę na stan płyty i normalnie cud malina. Cały zestaw (obydwie gry, obydwie instrukcje, pudełko) są jak nóweczki, tylko bez folii. No dobra, ale nawet jeszcze nie było pytania :P Więc:
Co to za gra, ten Grudge Warriors? Crap czy Dobra gierka? O co w tej grze chodzi, bo ja tylko sprawdziłem czy działa i jechałem jakimś robocikiem. Jeśli ktoś miał styczność z tą grą, to niech mi powie co o niej sądzi i wogóle co to jest :P

Z góry dzięki za pomoc ;)
SCEE™

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Osobiście nie grałem więc się nie wypowiem. Znalazłem reckę i zrobiłem zdjęcie, łapaj linka.

http://i52.tinypic.com/110aj5y.jpg

Awatar użytkownika
upek10
-#

Post autor: upek10 »

Ja posiadam grę Grudge Warriors i chodzi w niej oto aby wybrać sobie czołg i zniszczyc przeciwników oraz zebrać wszystkie itemy. Według mnie jest to gra, która po tygodniu staje się monotonna. Poleciłbym ją fanom Shoot them up'ów :-D

ODPOWIEDZ