Dzisiaj ku mojemu zdziwieniu przyszła wreszcie moja Formula One 2001 z Allegro. Szczerze mówiac nawet przewidywałem, że kolo zrobił mnie w bambuko i nie dostane gry, więc wiadomość, że gra doszła, była niemałym zaskoczeniem. Po przyjściu do domu otworzyłem paczkę, która zapakowana była w 5 ton folii bąbelkowej. Patrzę i oczom nie wierzę. Koleś napisał, że pudełko może posiadać pęknięcia, a tymczasem pudełko jest jak nówka. Otwieram pudełko i patrzę, że coś za dużo instrukcji. Okazało się, że jest też instrukcja od gru Grudge Warriors a w jej środku, płyta z oryginalną grą. No ja z deczka zdziwiony, ale pozytywnie patrzę na stan płyty i normalnie cud malina. Cały zestaw (obydwie gry, obydwie instrukcje, pudełko) są jak nóweczki, tylko bez folii. No dobra, ale nawet jeszcze nie było pytania

Co to za gra, ten Grudge Warriors? Crap czy Dobra gierka? O co w tej grze chodzi, bo ja tylko sprawdziłem czy działa i jechałem jakimś robocikiem. Jeśli ktoś miał styczność z tą grą, to niech mi powie co o niej sądzi i wogóle co to jest

Z góry dzięki za pomoc