sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

psx v1.1.3 Pomocy!!

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

bolekm2xmetin2
-#

psx v1.1.3 Pomocy!!

Post autor: bolekm2xmetin2 »

Witam, prawdopodobnie nie pisał bym tej wiadomosci, ale pierwszy raz jestem na jakims Forum i niewiem co i jak, a chodzi o to że, Syn kiedy z 3 latka temu grał na Playstation1 w gry Crash 1/2/3 oraz Spyro i Frogger, Teraz okazuje się że w te gry mozna grac również na PC, lecz w tym tkwi problem, Sciagnełem PSX V.1.1.3 i co teraz? Czy mogłby ktos Krok po kroku napisac, jak odpalic tam GRE sciagnietą z internety? Głownie chodzi o Crash Bandicoot 3 - Warped, Sciagnelem program i gre, uruchamiac plik psx, daje konfiguracja, Sterowanie itd juz mam, ale niewiem co zrobic aby Program odnalazł scieżkę do Crasha 3. Mógł by ktos to opisac bardzo dokładnie, był bym nie ziemsko wdzięczny.
PS: Crasha 3 mam takiego że, sciagnęłem 2 Party 1/2 wypakowalem, i powstał jeden Plik Crash3. Tylko tyle potrafie powiedziec Reszta bym prosil, aby znalazła się w postach nizej :) DZIĘKUJĘ.

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

Panie sciagnij sobie pan epsxe v 1.7.0.0 gdzies jest ze wszystkimi dodatkami itp... potem sie konfiguruje w wizuar guide , wybiera sie wtyczki , potem wynbiera sie file->open ISO i wybiera sciezke i gra :)
PSX SPCH-9002 CHIPEK :D
PS2 SCPH-75004 + FMCB 1.8 :)
PSP 3004 :P

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

@up, jeśli kolega sobie nie radzi z pSX to z ePSXe będzie miał większe kłopoty.

Pliki z grami najlepiej wrzucać do katalogu pSX v1.13\ dimages, chociaż nie musisz tego robić, bo samemu możesz odszukać ścieżkę do obrazu z grą.

Gry możesz uruchomić na dwa sposoby. Jeśli masz obraz gry (*.bin, *.iso, *.mdf, etc.) to klikasz na PLIK (file) i wybierasz opcję Załaduj obraz CD (Insert CD image). Następnie wybierasz ścieżkę do obrazu i czekasz aż gra się załaduje. Drugiego sposobu użyjesz jeśli masz wypaloną grę na płytce albo montujesz obraz z grą do wirtualnego napędu. wybierasz wtedy PLIK i wybierasz Załaduj napęd CD (Insert CD drive).

ODPOWIEDZ