sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Problem z konsolą PSX

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

adamakus182
-#

Problem z konsolą PSX

Post autor: adamakus182 »

Mam następujący problem, świeżo po nagraniu gry prędkość x 4 alkocholem gra ładnie odpala się w konsoli. Jednak jak chce uruchomić drugi raz to obraz staje na logo Playstation. Niektóre gry wogóle nie chcą wejść i od razu stają na logo. Może to przez nagrywarke bo jest bardzo stara i rozkręcana pare razy i było w niej dużo majstrowane... Konsole mam przerobioną. Niektóre gry wchodzą cały czas bez problemów ale są to gry zgrane z oryginalnych przez kogoś innego.

Proszę o pomoc.

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

moze chodzi o płyte , jakich uzywasz?... albo cos ci je rysuje w szaraku :P

adamakus182
-#

Post autor: adamakus182 »

Verbatim tych najlepszych. Nie nic nie rysuje. Kurcze raz się włączy potem pare razy nie i jakimś cudem znów sie włączy:D masakra;d

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

Post autor: Lee2 »

miałem podobnie, nagrywałem x4 verbatimy na psone i gra odpalała czsami za pierwszym razem a potem nie albo po włożeniu do kosoli słychać było dziwną pracę napędu(szelest) i płyta nie nie przechodziła poza logo ps. Działo się tak kiedy nagrywałem na starej nagrywarce dvd, prawdopodobnie też masz coś z nagrywarką ale proponuje ci na początek nagrać u kogoś tą samą gre na innej nagrywarce bo może wina leżeć też po stronie konsoli ;-)
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu

Awatar użytkownika
krystian25233
-#
Kontakt:

Post autor: krystian25233 »

A nie przypadkiem nie dotykałeś palcami płyt PSX. Wiesz co lepiej ściągnij Alcochol 120% i nastawiaj na x6 lub x8 i nagrywaj, bo mi chodzą gry psx ale nie mam takich problemu. Nie kupuj płyt Verbatinów lepiej inne płyt kupywaj :)

§ 5. pisać należy w miarę możliwości przejrzystą i poprawną polszczyzną (stosować zasady ortografii i znaki interpunkcyjne).

Ja być Kali, ja nie rozumieć twój posta.
:przestraszony:
Ostatnio zmieniony wt 16 sie, 2011 18:08 przez krystian25233, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ