sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Proszę o pomoc !!!

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Marcel007
-#

Proszę o pomoc !!!

Post autor: Marcel007 »

Witam. Przerobiłem play station2 free mc bootem.
Rano nagrałem dwie gry : GTA LC i PES 2011. Grałem w nie ok godziny. Działały normalnie , tylko trochę długo się ładowały.
Włączyłem te gry teraz wieczorem i Pes w ogóle się nie załadował a przy GTA wyskoczył napis : Unable to the disc.

O co chodzi ? Jak to możliwe że teraz te gry nie chodzą ? Dodam że oryginały działają. Proszę bardzo o pomoc !

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Jakiej firmy nośnik zastosowałeś, pamiętam jak z TDK'ami miałem problem takowy, iż gry na owych nośnikach działały przez kilka dni. Później konsola miała problem z ich odczytaniem, pierwsza konsola PS2, laser igła. Dziś już przy drugiej PS2 stosuje płyty firmy Verbatim AZO DVD-R i żadnych problemów nie zauważyłem przez rok użytkowania. Możliwe, iż u ciebie problem tkwi w nośnikach.

ODPOWIEDZ