Witam, bo jestem nowy na forum posiadam ps2 i psp, ale dzisiaj dostałem od kolegi psxa, ponieważ leżało u niego w garażu a on wie że interesuję się takim sprzętem więc mi go oddał.
Posiadałem kiedyś takiego samego ale sprzedałem. Psx jest przerobiony, sprawdziłem, miał Crasha dwójkę piracką w środku, mam okablowanie więc chcę dzisiaj zacząć sobie wypalć gierki. wie ktoś jakiego programu się do tego używa? bo do ps2 wypalał się alcoholem 120% i w specjalnym trybie chyba. Prosił bym także o polecenie jakiś fajnych gier.
Jak wypalac gry Psx
Moderator: Moderatorzy
Ja z dobrych gierek to ci polece
Tomb Raider ( kazdy zna,Przygodowa)
Tekken 3(kazdy zna,Bijatyka)
Metal Gear Solid (to tez kazdy zna,)
Final Fantasy ( to tez kazdy zna,RPG)
Syphon Filter(jedna z lepszych strzelanek na psxa.. widok z 3 osoby)
Crash (bash,team racing,bandicoot i cala reszta) , (jedna z lepszych przygodówek
)
Spyro ( przygodowa , tez jedna z lepszych na psxa )
Pro evolution soccer 2 ( Chyba najlepsza pilka nozna na psx'a)
Gran Turismo 1-2 (Wyśmienite autka na psx'a, mimo uplywu czasu i tak wciagaja w gre
)
Tomba/Tombi (przygodowa platformówka tez bardzo ciekawa
Kingsley Adventure ( Przygodowa , Chodzisz rudym lisem , masz miecz , tarcze , widok z 3 osoby)
I wiele innych gier ... naprawde jest co wymieniac np najlepsze survival horrory .Silent Hill ,parasite eve 2 ,Resident Evil...
musisz powiedziec co cie interesuje dokładnie
Tomb Raider ( kazdy zna,Przygodowa)
Tekken 3(kazdy zna,Bijatyka)
Metal Gear Solid (to tez kazdy zna,)
Final Fantasy ( to tez kazdy zna,RPG)
Syphon Filter(jedna z lepszych strzelanek na psxa.. widok z 3 osoby)
Crash (bash,team racing,bandicoot i cala reszta) , (jedna z lepszych przygodówek

Spyro ( przygodowa , tez jedna z lepszych na psxa )
Pro evolution soccer 2 ( Chyba najlepsza pilka nozna na psx'a)
Gran Turismo 1-2 (Wyśmienite autka na psx'a, mimo uplywu czasu i tak wciagaja w gre

Tomba/Tombi (przygodowa platformówka tez bardzo ciekawa

Kingsley Adventure ( Przygodowa , Chodzisz rudym lisem , masz miecz , tarcze , widok z 3 osoby)
I wiele innych gier ... naprawde jest co wymieniac np najlepsze survival horrory .Silent Hill ,parasite eve 2 ,Resident Evil...
musisz powiedziec co cie interesuje dokładnie

PSX SPCH-9002 CHIPEK 
PS2 SCPH-75004 + FMCB 1.8
PSP 3004

PS2 SCPH-75004 + FMCB 1.8

PSP 3004

Bijatyki jeden z moich ulubionych gatunków. Jeśli chodzi o gry 3D to mogę ci polecić serię Tekken, ostatnia część jest najlepsza. Soul Blade znana też jako Soul Edge, seria Bloody Roar, Rival Schools. Jeśli chodzi o 2D to musisz sobie ściągnąć wszystkie gry od mistrzów z Capcom tj: seria Street Fighter, Darkstalkers znana też jako Vampire Saviour, Jojos Bizzare Adventure, zainteresuj się też crossoverami takimi jak Capcom vs Snk, Marvel vs Capcom. Nie można jeszcze zapomnieć o największym konkurencie Street Fightera czyli King of Fighters od SNK.
Jeśli chodzi o gry Diablo podobne to sprawdź Dark Stone i Baldurs Gate (gra wyszła tylko jako beta ale wygląda jak finalny produkt).
Jeśli chodzi o gry Diablo podobne to sprawdź Dark Stone i Baldurs Gate (gra wyszła tylko jako beta ale wygląda jak finalny produkt).