sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Error Loading

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Mizter
-#

Error Loading

Post autor: Mizter »

Witam.Z góry przepraszam, że mój pierwszy post na tym forum, jest związany z problem.Otóż, kiedyś grałem w Winning Eleven 2002 patch WEOL'12 6.0 na emulatorze ePSXeCutor, który przy pobieraniu patcha pobrał się razem z nią.Dzisiaj ściągnąłem ePSXe 1.7.0, skonfigurowałem go, i przy klikaniu Run BIOS lub Run ISO i np.wybraniu gry Air Hockey wyskakuje błąd Error Loading plugins/WEOL'12 6.0 www.weol.org.dll.Jest to zapewne związane z tym że miałem 2 emulatory, więc usunąłem ten pierwszy, i dalej występował ten sam problem.Usunąłem grę i dalej nic.Co robić by wreszcie gry które uruchamiam działały?

PS.To podkreślone to nie link, tylko nazwa pliku do dll.Jest to pierwsze słowo nowego zdania, ale wyszedł link

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

Musisz wgrać inne pliki pluginu

Mizter
-#

Post autor: Mizter »

mcmarycha pisze:Musisz wgrać inne pliki pluginu
Mógłbyś mniej więcej wytłumaczyć o co Chodzi.Tamtej gry nie mam odinstalowałem, usunąłem ale gdy chcę uruchomić inną jest ten właśnie błąd.Kliknę Pomógł :D

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

pobierz plik z linku, a następnie wrzuć go rozpakowanego (lub nie, nie wiem czy to .rar) do folderu z pluginem WEOL'12 6.0. Krótko mówiąc, podmień plik

ODPOWIEDZ