House of the dead 2
Medal of Honor
Muzyka z bardzo lubianego, aczkolwiek już dawno zapomnianego klipu z Resident Evil:
I chyba najbardziej lubiany i poszukiwany przez wszystkich: GTA III
Może ktoś pamięta, może nie

mam chyba jeszcze z 2 klipy, ale to cała spuścizna po wielkim programie, jakim był Hyper... teraz to już nie to samo, a sam Hyper nie zgodził się na opublikowanie tego, a zapewne mają gdzieś to wszystko w archiwum. Niezapomniana atmosfera... znajomy pisał z pewnym gościem, który rzekomo ma jeszcze klipy z HC ale obecnie siedzi gdzieś na wyspach i nie ma czasu, żeby wrzucić. Mi się osobiście podobały klipy z House of the Dead, GTA III, Resident Evil, Gothic i jeszcze 2 takie... można przeszukać cały internet i to chyba wszystko co pozostało, ja w zasadzie nie wiedziałem, że w przyszłości to wszystko będzie tak zapomniane i poszukiwane przez wszystkich, wtedy zrobiłbym kopie. Czas niczego nie oszczędza. Jednak, jeżeli ktoś ma jeszcze jakiekolwiek klipy z HC, niech wrzuca je śmiało tutaj i przywoła wspomnienia oraz wywoła ciarki i dreszcze u tych, którzy to pamiętają lub pozwolą młodszym osobom na ukazanie im, jak kiedyś to wszystko wyglądało

Pozdrawiam ^_^
Hyper Classic - Resident Evil 1 (moja wersja, polecam!)