sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

problem z bin

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

songo909
-#

Post autor: songo909 »

Mikorr pisze:Mam pytanie jak ściągne grę to mam nargrać to co wypakowałem przez WinRar...
Czy mam to jeszcze zamontować przez Deamona proszę o szybką odpowiedź :-)

[ Dodano: Czw 02 Kwi, 2009 14:08 ]
ściągnąłem grę Agent Armstrong i nargałem przez Alcohol 120% w szypkości 16x...
Nie chce działać...
Nagrywałem na płytce TX Think Xtra :zly:
proszę o odpowiedź

WITAM SCIĄGAM Z TEJ STRONKI GRY I PO SCIĄGNIĘCIU MAM 2PLIKI CUE I BIN LECZ BIN JEST W WINRARZE I NIEMOGE GO WYPAKOWAC WIEC CO MUSZE ZROBIC ?ZEBY NAGRAC GRE NA PLYTKE PROSZE O ODP

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

WITAM SCIĄGAM Z TEJ STRONKI GRY I PO SCIĄGNIĘCIU MAM 2PLIKI CUE I BIN LECZ BIN JEST W WINRARZE I NIEMOGE GO WYPAKOWAC WIEC CO MUSZE ZROBIC ?ZEBY NAGRAC GRE NA PLYTKE PROSZE O ODP
Upośledzony jesteś ? pisz bez Capsla

O co ci chodzi w Winrarze ? Jak coś to w paczce, którą wypakowujesz
Ostatnio zmieniony ndz 03 sty, 2010 18:02 przez Blaevy, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

songo909
-#

Blaevy pisze:
Upośledzony jesteś ? pisz bez Capsla

O co ci chodzi w Winrarze ? Jak coś to w paczce, którąwypakowujesz
poprostu plik bin jest zapakowany (czaisz baze?) i nie moge go wypakowac
do alcohola moge wrzucic tylko plik cue .tylko ten cue muszze wypalic??

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

właśnie nie, ważniejszy jest .BIN, jak go nie wypalisz to lipa z graniem...

Jak .BIN jest zapakowany to go rozpakuj :shock:
Obrazek

songo909
-#

Blaevy pisze:właśnie nie, ważniejszy jest .BIN, jak go nie wypalisz to lipa z graniem...

Jak .BIN jest zapakowany to go rozpakuj :shock:
a mozesz pddac mi linki z grami przez ciebie sprawdzone /Zeby dalo sie wypakowac moje gg17318591

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

plik bin nie jest w winrarze ani w powerarchiwerze, po prostu tak wygląda bo twój archiwizator go przejął. zobacz tu a zrozumiesz :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=1350
tam masz akurat ikonki power archiwer bo ten archiwizator przejął mój system.
nie radzę ci rozpakowywać .binu czy też innego obrazu gry tj. .img czy .nrg , bo uzyskasz pliki gry w folderach i będziesz miał problem z nagraniem ich na płytę,
plik .bin jest już gotowy do wypalenia jednak "potrzebuje" pliku pomocniczego jakim jest .cue, a raczej on go nie potrzebuje bo .bin to jest twoja gra, plik .cue do tego binu potrzebuje np. alkochol aby po przez niego mógł poprawnie wypalić .bin.

jak jeszcze nie rozumiesz to przestudiuj poradnik, wszystko jest tam opisane i o plikach i jak je wypalać i nawet jest odpowiedź "to jaki ja mam plik wypalić .bin czy .cue" trzeba tylko go uważnie przeczytać. :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=1723
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

songo909
-#

michael69 pisze:plik bin nie jest w winrarze ani w powerarchiwerze, po prostu tak wygląda bo twój archiwizator go przejął. zobacz tu a zrozumiesz :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=1350
tam masz akurat ikonki power archiwer bo ten archiwizator przejął mój system.
nie radzę ci rozpakowywać .binu czy też innego obrazu gry tj. .img czy .nrg , bo uzyskasz pliki gry w folderach i będziesz miał problem z nagraniem ich na płytę,
plik .bin jest już gotowy do wypalenia jednak "potrzebuje" pliku pomocniczego jakim jest .cue, a raczej on go nie potrzebuje bo .bin to jest twoja gra, plik .cue do tego binu potrzebuje np. alkochol aby po przez niego mógł poprawnie wypalić .bin.

jak jeszcze nie rozumiesz to przestudiuj poradnik, wszystko jest tam opisane i o plikach i jak je wypalać i nawet jest odpowiedź "to jaki ja mam plik wypalić .bin czy .cue" trzeba tylko go uważnie przeczytać. :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=1723

sorki mam jescze jedo pytanie powiedz mi czy dobrze to robie :mam 3 pliki ccd img sub ,plik ccd wrzucaam na alcoghol i wypalam w kreatorze tak? a co robie z pozostalymi plikami mam je zostawic na dysku?? to naprawde ostatni m,ój post tylko prosze o odp i jak lączyc party gier bo niemoge dojsc

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

słuchaj naprawdę warto przeczytać ten poradnik bo jest tam o plikach /gdzieś w połowie/ i jest dobrze wytłumaczone co to jest plik pomocniczy itp. przeczytaj to naprawdę nie boli ;) a dowiesz się o wiele więcej, bo gdy ktoś ci odpowie co do twego "ostatniego pytania" to i tak nie będziesz wiedział co zrobić np. gdy spotkasz .bin/.cue po rozpakowaniu albo .mds/.mdf a już na pewno gdy spotkasz *.ISO, a tam jest wszystko i jeszcze więcej.
:arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=1723

i jeszcze jedno gdybyś go przeczytał to nie zadawałbyś tego powyższego pytania :)
bo tak naprawdę co ja mam zrobić? przekopiować ten poradnik tutaj.
skup się od momentu /dużymi czerwonymi literami/ Pliki obrazów CD
popatrz jak są pokolorowane i co to oznacza, a zwłaszcza jedno podkreślone zdanie, a wszystko zrozumiesz.
pozdro
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
kubos123
-#
Kontakt:

Post autor: kubos123 »

Songo909-ściągnij program ultra iso on przerabia pliki BIN http://www.download.net.pl/6978/UltraISO/
przerabia pliki na:
ISO
SUB,CCD,Winimage
MDF,MDS
PS:nie sciągaj wini iso bo to jest zły program ciężko się nim obsługiwać ;).
Nie przerabia plików EBOOT PBP ;-)

Awatar użytkownika
Dallas
-#

Post autor: Dallas »

Wini iso to wcale nie jest zły program po prostu trzeba umieć się nim obsługiwać ;) .

ODPOWIEDZ