sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

ePSXe

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Lolsik22
-#

ePSXe

Post autor: Lolsik22 »

Cześć.mam małego problema gdy odpalam Emulator ePSXe (1.60)gra np.(Fifa 2002,Nba2000)chodzą ale za szybko obraz sie rusza tzn. bardzo duzy jest speed video np.(gdy gram w fife to gra mi zapiernczicza jak zagram 1-2 min to jest koniec polowy ;/ )niewiem jaka jest przyczyna czy Gry są za dobre na ten Emulator... prosze o szybkom odp.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=72 czwarty obrazek, przy okazji kliknij na "nice" bo to jest problem zbyt szybkiej gry.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

WaldekKoks
-#

Post autor: WaldekKoks »

A ja mam taki problem ze nie mam muzyki sa odglosy ale nie ma muzyki lub jest niewyraźba

Youkai
-#

Post autor: Youkai »

czy ktoś wie jak się usuwa save ze slotów ??? i jak się dokładnie je zapisuje, bo mam kilka gier i gram przez emulator i przy włączaniu innej gry mam wolny bądź zajęty jakiś slot

o co w tym chodzi ?

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Chodzi ci o F1 Save state czy zapisywanie normalne. Jeśli normalne to dajesz Run BIOS i memory Card i działa pięknie wszystko. A jeśli o Save State toi masz od F1 do F5 wolne sloty. I każda gra o innym indexie beędzie miała własne "czyste" sloty.
hasło do moich uploadów: 1234

Youkai
-#

Post autor: Youkai »

tak chodzi mi o zapisy za pomocą "F", bo karty pamięci i tak nie mam ;/

więc to jest tak, że różne gry moge zapisywać powiedzmy na tych samych slotach tak ?

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Karta pamięci zawsze jest w ePSXe :D. Wystarzcyz wkleić folder. :D Każda gra zapisuje na innych slotach. Gdyż nei jest to zwykły zapis, tylko zrzut pamięci emualtora. Każda gra ma inne oznaczenie SLUSxxx itd, a więc logiczne każdy save state ma inne oznaczenie i nie mogą powtarzać się nazwy. :D
hasło do moich uploadów: 1234

ODPOWIEDZ