sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Problem z grą Metal Slug X

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Splatt
-#

Problem z grą Metal Slug X

Post autor: Splatt »

Sciagnolem gre Metal Slug X uzywam emulatora ePSXe 1.7.0 (dzialaja mi 2 gry jak to tad ktore sciagnolem CTR i Jakies mechy ) sa tu dwa pliki psx_metal_slug.7z.001 i psx_metal_slug.7z.002 i nie wiem co mam zrobic rozpawkowac sie nie da :( mam program 7 zip pomozcie bo bardzo bodoba mi sie ta gra i chialbym w nia zagrac :( :zalamany: :zalamany:

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

odpal 7z odnajdź te pliki i je zaznacz pierwszy plik, idź do zakładki PLIK -> Scal pliki...,
po scaleniu już rozpakowujesz ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Splatt
-#

Post autor: Splatt »

Ej a moze wiesz dlaczego na poczatku 2 misji ten zegar i flagi za mna ida i wogule polowy planszy nie ma?? wszystko zrobilem 1 misja wszystko pieknie :( tylko dlaczego to jest 1 a nie X??

mafia3001
-#

Post autor: mafia3001 »

z tego co wiem to masz chyba metal slug 1 tez to miałem w 2 planszy chyba ktoś wrzucił gre z błędem albo coś jak chcesz napisz na gg 10835036 dam ci link do metal sług x :-)

ODPOWIEDZ