Mam pytanie jak ściągne grę to mam nargrać to co wypakowałem przez WinRar...
Czy mam to jeszcze zamontować przez Deamona proszę o szybką odpowiedź
[ Dodano: Czw 02 Kwi, 2009 14:08 ]
ściągnąłem grę Agent Armstrong i nargałem przez Alcohol 120% w szypkości 16x...
Nie chce działać...
Nagrywałem na płytce TX Think Xtra
proszę o odpowiedź
no wlasnie, najpierw wypakuj tego winrara sposobem "wypakuj tutaj" i powinny ci wyjsc te pliki (cue, img, bin, iso itd.). Daemon nie jest ci do niczego potrzebny. Ja osobiscie polecam predkosc 8x przynajmniej mi dobrze dziala jak ta robie
[ Dodano: Sro 15 Kwi, 2009 16:34 ]
Mam jeszcze jedno pytanie bo gdy ściągnąłem gry Medieval 1 i 2 to jak wypakowałem to były tylko pliki bin to mam jes nagrać...
Pytam się po to bo niechce mi się tracić niepotrzebnie płyty proszę o szybką odpowiedź
Mikorr pisze:
[ Dodano: Sro 15 Kwi, 2009 16:34 ]
Mam jeszcze jedno pytanie bo gdy ściągnąłem gry Medieval 1 i 2 to jak wypakowałem to były tylko pliki bin to mam jes nagrać...
Pytam się po to bo niechce mi się tracić niepotrzebnie płyty proszę o szybką odpowiedź
Same pliki BIN, nie wystarczą. Należy stworzyć plik CUE CueMakerem lub przekonwertować BIN na inny format.
killjoj pisze:Ściągnąłem ostatnio grę Harry Potter 2 i nie wiem jak ja zainstalować. Trzeba wszystkie pliki z 7 partów na płytkę zgrać ? Prosze o szybką odpowiedź
Nalezy wypakować jeden z partów i on wyrzuci pliki razem z 7. To będzie prawdopodbnie obraz płyty.
Prosze pisać w oddzielnych tematach w dziale Pomoc.
Witam
Ostatnio Sciągnełem gre z neta na psx po wypakowaniu archiwumto niebylo ISO
ujzalem plik o takiej nazwie EBOOT.PBP
jak mam to nagrać żeby chodziło na psx-sie proszę o szybką odp
POZDRAWIAM