Witam mam pytanie: czy da radę nagrać 2 lub więcej gier na jedną płytkę CD tak żeby działało na PSX. Zauważyłem że niektóre gierki mają np. po 300 MB i fajnie by było nagrać 2 na 1 płycie zaoszczędzając tym samym miejsca na CD i kasy. Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś by napisał czy w ogóle da się tak zrobić, a jak da to jak?
Pozdro
Czy można nagrać 2 gry na jedną płytk
Moderator: Moderatorzy
To się w dziale prośby pisze, ale jak już napisałeś tutaj to sprawdź tutaj. Chyba o to ci chodziło. C'nie?
Jeśli będe miał czas napisze swój poradnik ale narazie polecam to.
Kod: Zaznacz cały
http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PSXmulticd/
hasło do moich uploadów: 1234
ExGamer, reklama?
redman2, tak sie chyba da tylko na płytach dwustronnych, ale wtedy nie wiesz gdzie masz gre A a gdzie gre B.
Dodatkowo one są droższe od zwykłych
i czy żałujesz wydania 80gr na płytę?
Kolega raz mi pożyczył mi płytkę, na której był nagrany Tekken 2 i Tekken 3. Zanim wszystko się zaczęło to miałem menu, w którym wybierałem czy chce grać w Tekkena 2 czy 3.
ale czy żal ci wydać 80gr na płyte CD? NO PROSZE CIE
redman2, tak sie chyba da tylko na płytach dwustronnych, ale wtedy nie wiesz gdzie masz gre A a gdzie gre B.
Dodatkowo one są droższe od zwykłych
i czy żałujesz wydania 80gr na płytę?
Kolega raz mi pożyczył mi płytkę, na której był nagrany Tekken 2 i Tekken 3. Zanim wszystko się zaczęło to miałem menu, w którym wybierałem czy chce grać w Tekkena 2 czy 3.
ale czy żal ci wydać 80gr na płyte CD? NO PROSZE CIE
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!

Zohan
żadna reklama. Ja na tamtym forum konta nie mam, poprostu jak próbowałem nagrać dwie gry na jedną płytę używałem tamtego poradnika (płytę i tak wrzuciłem do kosza bo nie chciało mi się juz z tym bawić).
A poza tym zamieszczenie linka do strony jest lepszym wyjsciem, niż skopiowanie czyjejś pracy i wklejenie jej na nasze forum z własnym podpisem? Prawda? Bo to byłby plagiat w końcu.
P.S. u nas aktualnie takiego poradnika nie znalazłem
żadna reklama. Ja na tamtym forum konta nie mam, poprostu jak próbowałem nagrać dwie gry na jedną płytę używałem tamtego poradnika (płytę i tak wrzuciłem do kosza bo nie chciało mi się juz z tym bawić).

P.S. u nas aktualnie takiego poradnika nie znalazłem

hasło do moich uploadów: 1234