sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

nieprzerobione psx z działającymi nieoryginalnymi

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
fifka
-#

nieprzerobione psx z działającymi nieoryginalnymi

Post autor: fifka »

Niezbyt wydaje mi się że to prawda, ale doczytałem się ostatnio że gry na PSX można pobierać już przerobione, zgrać na płytę i bezproblemowo działają one na naszej nieprzerobionej konsoli. Stąd moje zakłopotanie bo z tego co się orientuje nie jest to prawdą. Ostatnią styczność z PSX miałem jakieś 10 lat temu więc odezwałem się tutaj na forum :)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Post autor: Hudy »

Nigdy nie spotkałem się z takimi grami.
Wątpię w to żeby takie coś było.

Gdzie o tym czytałeś ?

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Na zwykłym PSX'ie nie odpalisz piratów bez chipa, od tak sobie. Musisz użyć metody swap trick.

Jedyne PSX'y; które odpalały piraty bez chipa i swap tricków, to debugging station, ale też nie wszystkie. Był jakiś konkretny model.
SCEE™

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

A Net Yaroze ?

Awatar użytkownika
fifka
-#

Post autor: fifka »

hoho, co to za metody wgl panowie :D czytałem to na jakimś głupim forum typu 'zapytaj.pl' czy coś w ten deseń, a kompletnie się na tym nie znam, a ostatnio PSX odpalałem jakieś 10 lat temu i chciałbym powrócić do starych czasów, mam na myśli kupno konsoli więc chce dokładnie wiedzieć jak co po co i dlaczego

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

hu6y, jakbys poczytal, to bys wiedzial, ze net yaroze nie odpala piratow bez chipa. Z tego co pamietam, to ten debuging station odpalajacy piraty bez chipa, byl zielony (kolor konsoli). Poczytaj troche w necie to znajdziesz. Ja tez poszukam, ale pozniej, bo teraz pisze z telefonu.
SCEE™

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Ja się zapytałem a nie stwierdziłem...

Po co się męczyć chip kupisz za 10 zł.
Nie ma co główkować :P
Ostatnio zmieniony czw 21 lip, 2011 14:29 przez Hudy, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ