Mam problem bo jak próbuje uruchomić grę tak zwanym "swap trickiem" To wszystko robię dobrze ale po 3 zmienieniu płyty (tej nieoryginalnej)na chilke jest czarny obraz a pochwili na czerwonym tle białym napisem pisze " File Error:" (chyba bo tego akurat za dobrze nie widać bo w telewizorze wychodzi poza ekran) i pod tym pisze " Could not find Hiro/Hiro .sfx ;1"
Nagrałem grę "Kula World"
O co chodzi?? Proszę o szybką odpowiedź
RIP to okrojona wersja gry po to, by zajmowała jak najmniej. Często z takimi grami są problemy. Wycięte są niektóre filmy, muzyka. Niektóre są zrobione na tyle nieudolnie, że gra przez to nie funkcjonuje należycie.
Hmmm.. chyba ściągnełem pełną wersję Własnie wypaliłem sobie 2 nowe gry i właśnie 1 próbuję też tym "swap trickiem" włączyć.. 1 raz się włączyła bo potem jak robiłem cały czas jest czarny ekran
.. Chyba tak Bo jak podmieniam płytę za 2 razem to ta oryginalna sie tylko kręci i tyle nic nie slychać... a powinien ten znak i te napisy zniknąć wtedy podmieniam nieoryginalną.. Z Crashem 2 razy mi się udało ale coś się dzieje że zacina się na tej takiej skrzynce z której "wychodzą" zielone cyfry od 0 do 2 Dalej nie ruszy
Wiesz, jest kilka sposobów na swap tricka. Kiedyś to kumałem i mógłbym Ci o tak wytłumaczyć, ale nie mam sprawnej konsoli, na której bym Ci to pokazał.
Nie baw się w swap trick, bo to mało skuteczne. Do swapa potrzebujesz gry która ma większą zawartość "czegośtam" (nie pamiętam nazwy, pocezytaj w necie o swap tricku to się dowiesz), gra nie ruszy. Poza tym z doświadczenia wiem, że ta metoda raz działa, dwa razy nie... Także nie warto się w to bawić, bo z odpaleniem gier jest po prostu loteria. Zainwestuj w chip